Støt brysterne og spil bold til lyserød lørdag

8. oktober kan du støtte Kræftens Bekæmpelse og spille fodbold i en god sags tjeneste til Lyserød Lørdag på Bagsværd Stadion. Med plads til hele 42 kvindehold bliver fodboldstævnet det hidtil største.

Brystkræft er den hyppigste kræftform blandt danske kvinder. Derfor er tre foreninger fra Bagsværd i år gået sammen om at støtte brysterne til fordel for Kræftens Bekæmpelse med et stort arrangement på lyserød lørdag 8. oktober på Gladsaxe Stadion.

Her er Bagsværd Boldklub, Bagsværd Atletikklub og IF Bytoften gået sammen om at skabe en fest i den gode sags formål. I løbet af dagen kan du deltage i enten en 8v8 fodboldturnering for op til 12 kvindefodboldhold, en 5v5 Fodbold Fitness-turnering for op til 30 hold eller et motionsløb rundt i Gladsaxe Kommune.

Der vil i løbet af dagen være masser af aktiviteter i form af bumper ball, opustelig fodboldbane, skudkonkurrence, lotteri, mad og drikke, hvor alt overskudet går til kampagnen "støt brysterne".

Tilmelding
Tilmelding skal ske til Lene Rydal på lery@dbusjaelland.dk senest 8. september. Program fremsendes 22. september. 

Præmie til bedst udklædte
Der vil være en præmie til det hold, som har gjort mest ud af temaet lyserød lørdag. Det kan være i form af dragter, udsmykning med mere. 

Pris
Det koster 700 kroner for hvert hold at deltage. Beløbet opkræves af DBU Sjælland, men alle pengene går ubeskåret til støt brysterne. 

Praktisk
I 8v8 fodbold er det tilladt at have 11 kvinder med og i Fodbold Fitness er det tilladt at have 8 kvinder med. Der vil være kampleder til alle kampe.  

Program
Hele dagens program afholdes på Bagsværd Stadion 8. oktober 2016.

10.30: Bydes der velkommen
10.40: Fælles opvarmning på stadion
11.00: Starter alle turneringer
12.30: Præmieoverrækkelse til løbet.
15.15: Præmieoverrækkelse for fodboldturneringerne.

Hent invitationen til Lyserød Lørdag

Læs mere om Støt Brysterne på kampagnens hjemmeside

Log ind