Stor succes med ungtræner assistentuddannelsen

Det første kursus har kørt med stor succes, derfor udbyder DBU Sjælland 2. afviklinger af ungtræner assistentuddannelsen i efteråret i Espergærde IF og Ølstykke FC.


De første 19 nyuddannede og første ungtræner-assistenter sommer 2016

Stor succes baner vej for endnu to hold
To moduler af 4 timer har 19 unge mennesker brugt på teoretisk og praktisk undervisning for at kunne varetage ”jobbet” som assistenttræner. Alle 19 bestod deres kursus og har nu beviser på deres evner.

De 19 nyuddannede og første ungtræner-assistenter, som i sommer har knoklet for at opkvalificere sig og få papir på deres færdigheder modtog med stolthed deres kursusbevis. Den store deltagerfrekvens, skabte motiverede unge mennesker, som havde meget højt engagement i udvikling. Nye venskaber og erfaringsudveksling blandt de unge mennesker blev også en del af kurset.

Vil din/jeres klub investere i ungdommen så book allerede nu plads til klubbens unge trænertalenter. Målgruppen for dette kursus er unge hjælpetrænere mellem 13-15 år.

Hvad følger der med at være ung træner – hjælpetræner for et fodboldhold? 
Dette kursus vil forsøge at klæde de unge 13-15-årige der virker som hjælpetrænere i klubben bedre på, til at kunne varetage ”jobbet” som assistenttræner og samtidige fastholde disse i klubben

Der arbejdes med ung trænerens rolle – og ikke så meget med øvelsesvalg.
Fokus er lagt på rollen som træner, forberedelse, vis-forklar-vis, miljø og trivsel.

Kurset går i dybden med ung trænernes egne succeshistorier og udfordringer. Det vil sige, at der tages udgangspunkt i konkrete eksempler fra egen klub. De unge skal hele tiden være aktive i undervisningen

Kurset er delt i 2 moduler.
Modul 1 omhandler bl.a. ”den gode børnetræner”, praktisk træning, miljø og trivsel samt opsamling – og modul 2 tager fat på hvad er følger med som ung træner og afsluttende gruppeopgave.

Der afsluttes med et kursusbevis og en T-shirt til hver deltager. På begge afviklinger i efteråret er der plads til 16 kursister, så hurtig tilmelding tilrådes. 

De to kursusafviklinger finder sted i 

Espergærde IF
Den 9. september og den 7. oktober – begge dage kl. 17.00-21.00
Tilmelding den 1. september

Ølstykke FC
Den 15. september og den 14. oktober – begge dage fra kl. 17.00-21.00
Tilmelding den 7. september

Deltagerpris kr. 200,00 pr. person

Tilmeldingsfrist den 1.september og den 7. september 2016.
Plads til 16 deltagere

Tilmelding her

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Kirsten Christensen på mail kich@dbusjaelland.dk eller på telefon 4634 0731

Log ind