Holdtilmelding åben til B-pokalturnering og DBU Pokalen

Der er nu åbent for holdtilmelding til B-pokalturneringen og DBU Pokalen frem til 29. februar. Vær opmærksom på, at der er begrænsede pladser, da B-pokalturneringen afvikles som halvårsturnering.Du kan nu tilmelde dit hold til DBU Sjællands B-pokalturnering og DBU Pokalen frem til 29. februar. Men du skal være hurtig. B-pokalturneringen afvikles nemlig som en halvårsturnering, hvor der højest kan deltage 64 hold og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.   

B-pokalturnerinngen
Den halvårlige B-pokalturneringen er en konsekvens af, at det ved DBU Sjællands delegeretmøde 9. januar blev besluttet at stoppe skiftet til kalenderturnering. Derfor vil foråret været en overgangsordning for B-pokalturneringerne, der til efteråret igen vil følge den ordinære turnering (efterår-forår). B-pokalturneringen for ungdomshold afsluttes ligesom A-pokalturneringerne ved det store finalearrangement, der som de seneste år forventes at blive afholdt i Farum Park.  

Mød de store i DBU Pokalen
Én drøm – én chance – én vinder – det er det, DBU Pokalen handler om. De indledende runder påbegyndes i april, og det er nu og frem til 29. februar, I skal tilmelde jeres hold hos DBU Sjælland. 

DBU Pokalen er den store fælles pokalturnering for både bredden og eliten. Ved at deltage i DBU Pokalen kan du møde hold fra Serie 6 til Superligaen. For eksempel mødte DS-holdene Rishøj BK og Greve Fodbold sidste år henholdsvis AGF og SønderjyskE.      

Der kan tilmeldes hold i følgende turneringer:

Pokalturneringer forår 2016
Række Tilmeldingsfrist
11M Herresenior DBU Pokalen  29. februar 
11M U15 Drenge B 29. februar
11M U14 Drenge B 29. februar
8M U13 Drenge B 29. februar
8M Herresenior 29. februar
8M Kvindesenior 29. februar
8M Old Boys  29. februar 
8M Veteran  29. februar 
   
Af Peter Vest Hansen, Foto: Rie Døllner

Log ind