MENU

Stilhed før stormen

DBU Sjælland og Bakken er i gang med den sidste planlægning til endnu en weekend med fodboldfest på Bakken den 21. og 22. maj 2016.
Trods sne, kulde og blæst, så skriver kalenderen hurtigt maj. Det betyder, at DBU Sjælland lige nu arbejder på højtryk for at få alle detaljer på plads til det største børne/ungdomsstævne på Sjælland.    

Tusindvis af børn skal igen bidrage med feststemning og fodboldglæde, når Bakkens Fodbold Festival løber af stablen for syvende gang. Dette børnefodboldarrangement efterlader tydelige spor af kammeratskab og højt humør, og ligesom de forgangne år, vil der i år være fokus på det sociale element og mulige nye kammeratskaber. 

Formiddagen har kun et fokus, nemlig fodbold. Igen i år forventer vi god stemning på sidelinjen, hvor alle de medrejste forældre hepper, klapper og griner.
Alle hold spiller så vidt muligt i 5-holds puljer og alle er garanteret fire kampe. Når alle har spillet deres kampe, så går turen til Bakken sammen med kammerater, familie og venner.

Ved at deltage i Bakkens Fodbold Festival kan din klub øge fokus på den sociale dimension omkring børnefodbolden, hvor forældreopbakning og engagement altid har været et væsentligt element. Med Bakkens Fodbold Festival tilbyder vi et arrangement, som på alle måder byder på optimale rammer for en dag, hvor også forældre, søskende og andre ledsagere bliver en del af arrangementet.

Bakkens Fodbold Festival er nu åben for tilmelding via klubbens adgang til kluboffice, og som noget nyt er årgangene udvidet, så det er muligt at tilmelde hold fra U8 til og med U14.

125 kr. pr spiller for en heldagsoplevelse 

For blot 125 kr. pr spiller får man:

• 4 fodboldkampe på én af de nærliggende værtsklubbers baner
• Medaljer 
• Turbånd til Bakken 
• Sceneshow på Bakkens Friluftsscene   
• Mulig deltagelse i flere konkurrencer med fine præmier    

Prisen for at deltage i Bakkens Fodbold Festival
- 5 mands hold kan består af 8 spillere i alt - kr. 995,- (U8 - U9 - U10)
- 8 mands hold kan bestå af 11 spillere i alt - kr. 1.375,- (U11, U12, U13, U14)
 
Bakken 500 x 362

Ankomst på Bakken

For at mindske tiden med at finde parkeringsplads på Bakken, så begynder og afslutter kampene forskelligt i værtsklubberne. 

Derudover bliver der åbnet en ekstra port omkring indkørslen til Bakken og sidst men ikke mindst, vil turbånd bliver udleveret til den enkelte spiller direkte på spillepladsen, hvilket gør det endnu nemmere logistisk for den enkelte træner.

Masser er underholdning og aktiviteter
Lige ved Bakkens indgang etableres et fodbold-picnic-område, ”Grønsværen”, hvor der vil være mulighed for at spille fodbold på et par mindre baner med bander, ligesom der vil være mulighed for at teste sine jongleringsevner i ”telefonboksen”. Eller udfordre alle de andre hold og jonglere i telefonboksen, hvor der er flotte præmier på højkant.

På Bakkens Friluftsscene vil der være medaljeoverrækkelse og underholdning med en del konkurrencer.

Tilmelding til Bakkens Fodbold Festival
Tilmelding via KlubOffice frem til den 18. april 2016.

Herunder kan du se en video fra Bakkens Fodbold Festival i 2010:


Log ind