AB vandt U19 pokalen

Der var dømt genfastsættelse og ny kamp i U19 pokalfinalen, som i sidste uge blev afbrudt på grund af tekniske problemer med lysanlægget i Frederiksberg Idrætspark. AB sejrede sikkert i den nye kamp.

AB med U19 pokalen efter sejr over B93. foto: Sten Axelsen.

Tingbjerg Idrætspark var ramme om U19 finalen mellem B93 og AB. Begge hold stillede med flere nye spillere efter, at den første kamp var blevet afbrudt på grund af mørke på Frederiksberg Stadion. AB satte sig tidligt på kampen og midt i første halvleg tog de føringen, da Sander Bastrup Birk udnyttede en fejl hos modstanderne og sendte bolden ned i det lange hjørne.

B93 kom godt igen, og kampens pokalfighter Jack Wander var lige ved at udligne for Østerbro-klubben. I stedet for udligning tog AB dog styring over kampen i mosen. Frederik Jørgensen kom først over en ripost og scorede til 2-0 for AB. Det mål tog pusten af et flot kæmpende B93-hold, der havde været foran med 1-0 i den første kamp på Frederiksberg. Kort efter 2-0 målet tog Mads Holden fra AB en god dribletur, og scorede et flot solomål uden chance for B93 målmanden, Victor Michaelsen.

Efter pausen forsøgte B93 at komme tilbage i kampen, men AB havde fin kontrol over begivenhederne. Finalen sluttede 3-0, og dermed kan AB kalde sig U19 pokalmestre 2015/16.