Målet var mange smil

Solen skinnede over Sommerland Sjælland Drenge CupVejret viste sig fra sin pæne side, da der I weekenden den 18. og 19. juni blev afholdt Sommerland Sjælland Drenge Cup. 305 hold fra U5 til U11 deltog. Alle hold leverede rigtig flot og underholdende fodbold og der var rigtig mange jævnbyrdige kampe.

De mere end 1500 spillere fordelt på 305 fodboldhold kvitterede for de fine rammer med masser af mål og mange andre fine fodbolddetaljer.Det var to super gode dage og så med et perfekt vejr. Og de mange frivillige var med til at skabe perfekte rammer om stævnet. 

Du kan se billeder fra stævnet på DBU Sjællands Facebook (ung i sjællandsk fodbold). Hvis du ikke allerede "liker' DBU Sjælland på Facebook, så kan du gøre det her. Så får du adgang til billeder, informationer og meget mere fra alle DBU Sjællands fodboldaktiviteter. 

DEL DINE OPLEVELSER PÅ ‪#‎dbusjælland‬‬

Husk hashtag

Vi vil opfordre alle til at dele jeres spændende oplevelser med DBU Sjælland på de sociale medier. Og når I gør det, så husk at anvende hashtagget ‪#‎dbusjælland - så billederne bliver samlet både før, under og efter pokalfionalerne. ‬‬

MØD OS PÅ FACEBOOK FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Få de seneste nyheder fra DBU Sjælland i tekst og billeder. Her vil vi holde dig opdateret om vores aktiviteter, som berører dig som spiller, træner og forældre.
Så hvis du gerne vil se hvad der sker til dagligt, kan du med fordel følge med der. På Facebook hedder vi Ung i sjællandsk fodbold og Sjællandsk Fodbold, på instagram dbusjaelland

Sjov I Sommerland Sjælland 
Ved totiden var fodboldstævnet begge dage slut og herefter gik turen til Sommerland Sjælland, hvor medaljerne kunne afhentes og holdbilledet kunne tages med tonerne fra - we are the champions. Herefter kastede fodboldbørnene og deres forældre sig ud i Sommerland Sjællands mange forlystelser.
Et stævne af denne her størrelse kan kun arrangeres og afvikles med hjælp fra rigtig mange frivillige forældre og ledere. Vi vil gerne sige tusind tak for en fremragende indsats.


Log ind