Nyt tilbud: Fodbold For Sjov-rækker

For klubber i Midt-, Vest- og Sydsjælland: DBU Sjælland afprøver til efteråret et nyt koncept med Fodbold For Sjov-rækker for drenge U12 til U16 og for herresenior (U16 og ældre). Nøgleordene er færre regler, nemt at organisere og minimal administration. Tilmeldingsfristen er blevet forlænget til 15. august.

JJKOM Mini-EM St LyngbyMange unge vil gerne spille fodbold, men ønsker ikke alt for mange forpligtelser. De vil gerne have tid til studier, kærester, arbejde, familie og venner, og i det program passer træning 2-3 gange om ugen og kamp i weekenden sjældent ind.

Derfor har en lang række klubber ønsket et nyt turneringstilbud ud fra nøgleordene færre regler, nemt at organisere og minimal administration. På baggrund af input fra et bredt udbud af klubber har DBU Sjælland nu lavet et nyt koncept, som vi håber kan være med til at hjælpe klubberne med at holde de unge i klubberne og få nye medlemmer til at melde sig ind.  

I første omgang udbydes det nye fodboldprodukt kun i Midt-, Vest- og Sydsjælland, fordi det er her ønsket har været størst samt for at sikre de kortest mulige køreafstande.    

Lyder det som noget for jer, så kan i tilmelde jer via jeres klubs adgang til KlubOffice til rækkerne Fodbold For Sjov 8-mands U12-U16 eller Fodbold For Sjov 11-mands 16 + senior.     

Kun hverdagskampe

Kampene spilles i hverdagene, så weekenderne holdes fri til familie, venner, kærester, arbejde m. m. 

Få regler


Resultater skal ikke indberettes og der er ingen op- og nedrykninger. 

Spillere skal ikke "spilles fri" for at være spilleberettiget til kampene. Der gives ikke dispensationer og der kan ikke nedlægges protest på kampene.

Nemt at organisere

Mangler holdet en eller flere spillere? Så kan spillerne tage en ven eller en bekendt med til kampene. Det væsentligste er, at kampene spilles og ikke aflyses, fordi man mangler spillere. Der kan benyttes op til 4 spillere på holdet per kamp, der ikke er registreret i KlubOffice. 

Dog skal der udfyldes (elektronisk) holdkort. Spillere der ikke er registreret i KlubOffice skal ikke sættes på holdkortet. 

Minimal administration

Farven på kamptrøjer/t-shirts skal være ens på holdet, men strømper og shorts behøver ikke at være ens. Medbring overtræksveste, der kan benyttes ved ens trøjefarve. Kamptrøjer/t-shirts behøver ikke at have numre. 

Der spilles efter Fodboldloven. 

Hjemmehold stiller dommer til rådighed. Der kan bestilles dommer via DBU Sjællands dommerhjælp.

Hvis du gerne vil spille med i en af Fodbold For Sjov-rækkerne, men ikke er medlem af en fodboldklub, så kan du klikke her for at finde en klub nær dig

Praktiske oplysninger

Kampene spilles fra uge 33 til uge 37. 

Der bliver 6 hold per pulje og der spilles 5 kampe i alt og kun på hverdage. Du vil derfor have "fri" i weekenderne. 

Ungdom: Fodbold For Sjov U12-U16 spiller 2 x 30 minutter
Senior: Fodbold For Sjov spiller 2 x 35 minutter

Tilmeldingsfrist er mandag 15. august 2016 (fristen er blevet forlænget med en uge). 

Ved tilmelding kontakt straks DBU Sjælland på mailadressen larn@dbusjaelland.dk, og oplys hvilken fast hverdag I gerne vil have jeres hjemmekampe skal spilles på.  

Puljeområder:
Midtsjælland, Vestsjælland og Sydsjælland. Der vil være lokale puljer i hvert område.

Kampprogram: Kan ses i DBU's Fodbold App og på dbusjaelland.dk

Anbefaling til klubber: Medlemmer og klub aftaler et rimeligt kontingent. Det kan for eksempel være 250-400 kroner per halvsæson til dækning af for eksempel dommerudgifter og eventuelt kamptøj. Spred gerne budskabet til andre lokale klubber, så vi kan få det nye tiltag godt i gang.

Pris: Holdtilmelding koster kun 400 kroner per hold, som DBU Sjælland vil fakturere klubben. 

Tilmeld jer nu via klubbens adgang til KlubOffice, til DBU Sjælland på larn@dbusjaelland.dk eller info@dbusjaelland.dk.

Ved spørgsmål og information kontakt DBU Sjælland på info@dbusjaelland.dk

Husk før, under og efter kampene: Det er for sjov. Hjælp hinanden. Vis hensyn.  

Af Jan. B. Larsen (red. Peter Vest Hansen), Foto: JJ Kommunikation 

Log ind