Pigestævne med succes

Søndag den 12. juni deltog 1000 piger i Sommerland Sjælland Pige Cup

Søndag blev årets Sommerland Sjælland Pige Cup afholdt og flere end 1000 piger gav den gas, først på fodboldbanerne i Nykøbing IF, og senere i forlystelserne i Sommerland Sjælland.



I dejligt vejr spillede de mange piger stævne på Nykøbing IF’s baner. Masser af gode jævnbyrdige kampe, glade børn og forældre og selvfølgelig medaljer til alle.

Alle spillerne fik spillet masser af sjove fodboldkampe på Nykøbing IF’s baner. De ca. 900 medrejsende forældre, søskende og andre tilskuere sørgede for god stemning og opbakning til kampene. 



Når man samler over 1000 fodboldpiger samt deres trænere, forældre, søskende, venner og veninder, så sker der noget helt særligt – så opstår der er en helt speciel stemning, hvor pigernes stemmer og hvin – både indenfor og udenfor banen – emmer af fryd og empati for hinanden og fodboldspillet.



Besøg af Kræftens Bekæmpelse
Ved Nykøbing IF’s baner var der besøg af medlemmer af Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling, der i øjenhøjde fortalte pigerne og forældrene om solbeskyttelse. Pigerne fik også lov at lave armbånd, der skifter farve, når solens stråler er kraftige.



Billeder fra dagen  
Du kan se billeder fra stævnet på DBU Sjællands Facebook. Hvis du ikke allerede "liker' DBU Sjælland på Facebook, så kan du gøre det her. Så får du adgang til billeder, informationer og meget mere fra alle DBU Sjællands fodboldaktiviteter. 

DEL DINE OPLEVELSER PÅ ‪#‎dbusjælland
Vi vil opfordre alle til at dele jeres spændende oplevelser med DBU Sjælland på de sociale medier. Og når I gør det, så husk at anvende hashtagget ‪#‎dbusjælland

På DBU Sjællands hjemmeside vil de seneste billeder fra vores Instagram ‪#‎dbusjælland løbende blive vist (vær dog opmærksom på, at der kan være forsinkelser i visningen).

Sommerland Sjælland Pige Cup 2017
Hvis der sidder nogle pigetrænere og spillere og ærgre sig over de ikke nåede at tilmelde sig Pige Cuppen i år, så er chancen der igen næste år. Sommerland Sjælland Pige Cup vil i igen næste år blive udbudt i KlubOffice. Følg med på hjemmesiden, for datoen vil blive offentliggjort. 

Tak til de frivillige og samarbejdspartnere
Som ved de fleste andre arrangementer som DBU Sjælland står bag, er det de frivillige der er den bærende kræft. Uden de frivillige kunne arrangementer som Sommerland Sjælland Pige Cup aldrig blive til noget, så alle de frivillige skal have en stor tak for deres indsats. Tak til Nykøbing IF, for at lægge baner og klubhus til, samt Sommerland Sjælland for at åbne parken for alle pigerne og deres familier.  

DBU Sjælland siger tak til alle deltagerne og glæder sig allerede til Sommerland Sjælland Pige Cup næste år.

Log ind