Så går det løs igen

I weekenden vil Nykøbing Sjælland blive omdannet til en stor fodbold by, når Sommerland Sjælland Drenge Cup løber af stablen den 18. og 19. juni.På lørdag og søndag går det løs, når masser af fodboldspillere, frivillige, trænere, forældre og gæster mødes til den årlige Sommerland Sjælland Drenge Cup. 

Fodbold og fællesskab fra morgen til aften 
Traditionen tro afvikles selve stævnet på Kongeengen hos Nykøbing IF og afsluttes med medaljeoverrækkelse i Sommerland Sjælland. Stævnet er for drenge i alderen U5 til U11, som vil spille 3- og 5-mandsfodbold og alle spillere får adgangsbilletter til Sommerland Sjælland.

Vi håber på godt vejr og en masse mennesker, som i en god fair play ånd vil bakke op ikke kun om deres eget hold men alle de mange børn, som kommer for at få en god oplevelse. 

Vi glæder os til at møde jer, og vi håber selvfølgelig også, at I ser frem til en spændende og sjov weekend.

Husk - Tilmelding inden kampstart
I DBU Sjællands telt på Nykøbings Idrætsforenings baner melder holdene ind. Det er vigtigt at alle hold møder ind en halv time før kampstart, så der er tid til at orientere sig, klæde om osv. Husk der kan være en del trafik på det givne tidspunkt.

Nedsat pris på billetter 
De deltagende hold i Drenge Cuppen er velkommen til at invitere mor, far, søskende og venner med i Sommerland Sjælland. Det vil således være muligt at købe entrebilletter til Sommerland Sjælland til en reduceret pris på 130,- (normalprisen er 239,-). Billetterne kan kun købes i Nykøbing IFs telt på baneanlægget. 

Husk disse billetter bliver kun solgt under stævnet!

DEL DINE OPLEVELSER PÅ ‪#‎dbusjælland‬


Husk hashtag
Vi vil opfordre alle til at dele jeres spændende oplevelser med DBU Sjælland på de sociale medier. Og når I gør det, så husk at anvende hashtagget ‪#‎dbusjælland - så billederne bliver samlet både før, under og efter Sommerland Sjælland Drenge Cup. ‬

MØD OS PÅ FACEBOOK FØLG OS PÅ INSTAGRAM
Få de seneste nyheder fra DBU Sjælland i tekst og billeder. Her vil vi holde dig opdateret om vores aktiviteter, som berører dig som spiller, træner og forældre.
Så hvis du gerne vil se hvad der sker til dagligt, kan du med fordel følge med der. På Facebook hedder vi Ung i sjællandsk fodbold og Sjællandsk Fodbold, på instagram dbusjaelland

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Brian Rasmussen på mail bras@dbusjaelland.dk eller på telefon 4634 0741.

Log ind