MENU

3000 fodboldglade børn på Bakken

TAK for et rigtig godt stævne og MANGE tak til alle deltagere og hjælpere som gjorde at vi var i stand til at afvikle stævnet med stil.I weekenden afholdt DBU Sjælland i samarbejde med Bakken, ”Bakkens Fodbold Festival”. Hvor 305 hold fra U8 til U14 deltog. Alle hold leverede rigtig flot fodbold og der var rigtig mange jævnbyrdige kampe. De mere end 3000 spillere fordelt på 305 fodboldhold kvitterede for de fine rammer med masser af mål og mange andre fine fodbolddetaljer.

Det var en super dag og så med et perfekt vejr. Og de mange frivillige var med til at skabe perfekte rammer om stævnet. 

Et stævne af denne her størrelse kan kun arrangeres og afvikles med hjælp fra rigtig mange frivillige forældre og ledere. Vi vil gerne sige tusind tak for en fremragende indsats.

Du kan se billeder fra stævnet på DBU Sjællands Facebook. Hvis du ikke allerede "liker' DBU Sjælland på Facebook, så kan du gøre det her. Så får du adgang til billeder, informationer og meget mere fra alle DBU Sjællands fodboldaktiviteter. 

DEL DINE OPLEVELSER PÅ ‪#‎dbusjælland

Vi vil opfordre alle til at dele jeres spændende oplevelser med DBU Sjælland på de sociale medier. Og når I gør det, så husk at anvende hashtagget ‪#‎dbusjælland

På DBU Sjællands hjemmeside vil de seneste billeder fra vores Instagram ‪#‎dbusjælland løbende blive vist (vær dog opmærksom på, at der kan være forsinkelser i visningen).

Sjov på Bakken

Ved tolvtiden var fodboldstævnet begge dage slut og herefter gik turen til Bakken, hvor medaljerne kunne afhentes og holdbilledet kunne tages ved siden af friluftsscenen. Herefter kastede fodboldbørnene og deres forældre sig ud i Bakkens mange hæsblæsende forlystelser. På 'plænen' kunne de, som ikke var fodboldmætte, duellere på pannabanen. Poulære FC Nordsjælland-autografer
De fleste fodboldspillere stræber hver dag efter at blive bedre. På Bakken kunne spillerne begge dage møde to FC Nordsjælland-spillere, der har indfriet drømmen om at kunne leve af deres passion for fodbold. Superligaspillerne havde trukket et par timer ud af den travle kalender for at hilse på de glade sjællandske fodboldbørn på friluftsscenen.Her blev der skrevet autografer og man kunne få sig et billede sammen med spillerne. Flere benyttede også lejligheden til at få et par fodboldtips fra rollemodellerne. Lørdag var der besøg af Lasse Petry og
Jonathan Vervoort. Søndag kunne de mange børn nyde besøget af Martin Vingaard og Runar Alex Runarsson som bragte stor glæde.

Med sig havde de fire spillere maskotten Timba, som også fik lov til at skrive autografer og stille op til fotos.    


Nanok, maskotten fra Brøndby, deltog også i festen på Bakken, og gav alle de glade fodboldbørn en fribillet til Brøndbys sidste hjemmekamp med hjem.

Frilufttbingo og konkurrencer
Efter autografskrivningen stod veloplagte Carolina Lybeck hendes 'assistent' Brian Rasmussen fra DBU Sjællands turneringsafdeling for underholdningen. Her var der friluftsbingo med store stofbolde, gæt en sangkonkurrence og meget mere på programmet.   Undervejs i showet fik de dygtigste boldjonglører fra telefonboksen og vinder af skattejagten overrakt deres præmier. Og da de sidste præmier var blevet fordelt søndag var der kun tilbage for deltagerne at få prøvet de sidste forlystelser inden en begivenhedsrig dag var slut.  

Tak til værtsklubberne
En særlig tak skal det lyde til vores værtsklubber, AB, Lyngby BK, Virum-Sorgenfri BK, BSV og IF Skjold Birkerød, som lagde ressourcer og mandskab til dette års Bakkens Fodbold Festival som blev afholdt for syvende år træk. 
 
Slutteligt skal der naturligvis også lyde en stor tak til alle deltagende klubber for jeres store trofaste opbakning. Vi vil gøre alt for at leve op til jeres forventninger til deltagelsen i Bakkens Fodbold Festival 2017.

Log ind