MENU

Få en sjov start på sommerferien

Fodbold på stranden er en anderledes måde at spille verdens sjoveste spil på


Oplev stemingen - deltag i DBU Københavns Beach Soccer stævne 2016 i Amager Strandpark.

Kom og vær med når DBU København afholder Beach Soccer stævne i Amager Strandpark. Beach Soccer er en sjov og anderledes variant af fodbold, hvor der spilles på en mindre bane med en særlig strandfodbold, der er lettere end den normale fodbold. Man spiller i bare fødder, hvilket gør strandfodbold hårdt, fordi man skal arbejde meget for hvert skridt – til gengæld får man trænet både kondition og styrke effektivt, når der skal kæmpes for hvert skridt i det løse sand:

-Det er en rigtig god spilform, hvor man får fremelsket andre elementer end man gør i traditionel fodbold. Her udvikles reaktionsevnen, de motoriske færdigheder og udholdenhed på en rigtig god måde, fortæller René Møllegaard fra Aakanden, der deltog i 2015-udgaven af DBU Købenahavns Beach stævne for børn og unge. 

Musik og hygge på stranden

Strandfodbold er først og fremmest sjovt fordi, der er plads til masser af improvisation og tricks - og så gør det ikke ondt, hvis du falder i det bløde sand. Den største grund til at deltage er dog stemningen, der altid er festlig, når fodbold, sol, sommer og sand skaber en sjov ramme om fodbolden. Man kan også se frem til at spille til lyden af god musik og få fede præmier, når DBU København sørger for, at der er DJ´s samt masser af gaver til de deltagende hold.

Sjov start på sommerferien

Få den perfekte start på sommerferien - sæt kryds i kalenderen lørdag og søndag den 25 og 26 juni 2016 og få tilmeldt et hold.

Alle er garanteret et minimum på tre kampe af 6 til 12 minutters varighed. Hvert hold har fem spillere på banen, og man må have op til 5 udskiftere. Vi glæder os til at se dig og dine holdkammerater på stranden.

Beach Soccer 2016

Sted: Amager Standpark
Dato: 25 og 26. juni
Årgange: U7 til U15
Pris: 300 kr. pr. hold

Tilmeld dit hold her 

For spørgsmål bedes du kontakte Richard Andersen, DBU København - mail: rian@dbu.dk 


Log ind