Vil du arbejde for at udbrede fodbold til flere?

I et samarbejde mellem DGI og DBU søger vi per 1. august 2016 to udviklingsorienterede visionskonsulenter, der vil arbejde med rekruttering af flere teenagere og voksne til motionsfodbold og samtidig sikre involvering af flere frivillige i fodboldklubberne. Ansøgningsfrist 13. juni.





I et samarbejde mellem DGI og DBU søger vi per 1. august 2016 to udviklingsorienterede visionskonsulenter, der gerne vil arbejde med fodbold.

Visionskonsulenterne skal stå i spidsen for den fælles visionsaftale mellem DBU, DIF og DGI – med rekruttering af flere teenagere og voksne til motionsfodbold og samtidig sikre involvering af flere frivillige i fodboldklubberne.

Der er tale om to tidsbegrænsede deltidsansættelser (18,5 timer) 15. august 2016 – 31. december 2018. Den ene stilling er i Nordsjælland i et samarbejde mellem DGI Nordsjælland og DBU Sjælland. Den anden stilling er på Sjælland og Lolland-Falster i et samarbejde mellem DGI Midt- og Vestsjælland/Storstrømmen og DBU Sjælland/DBU Lolland-Falster.   

Ansvars- og arbejdsområder
Arbejdsopgaverne kan opdeles i følgende hovedområder:
  • Opsøgende og rådgivende virksomhed overfor fodboldklubberne indenfor de to målgrupper teenagere og voksne 30-55 år
  • Forestå udviklingsprocesser i foreningerne samt være opsøgende på at få forløbene i gang i klubberne
  • Koordinere og samle indsatsen overfor de to målgrupper
  • Opbygning af netværk og involvering af frivillige
  • Koordinere og sikre samspil mellem DBU´s klubrådgivere og DGI-konsulenter og være en god brobygger mellem de to organisationer – herunder sikre igangsætning af klubudviklingsforløb med fokus på rekruttering og fastholdelse af primært 30-55-årige samt teenagere 
  • Sikre samspil og dialog med lokale følgegruppe af frivillige og medarbejdere
Ansøgningsfrist mandag 13. juni. Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 25.

Visionskonsulent i Nordsjælland

Læs hele stillingsopslaget for Nordsjælland

Søg stillingen her

Visionskonsulent på Sjælland og Lolland-Falster

Læs hele stillingsopslaget for Sjælland og Lolland-Falster

Søg stillingen her

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere info:
Lene Rydal, udviklingskoordinator DBU Sjælland, tlf. nr.: 46340745
Jens Erik Jensen, administrationschef DBU Sjælland, tlf.nr.: 46340139
 
Bevæg Dig For Livet kort fortalt: 
Vi sætter Danmark i bevægelse – for sjov, for hinanden og for livet. Bevægelsen ruller igennem landet, byerne, sportshallerne, boldbanerne, i arbejdstiden og i fremtiden. Uanset om det er på egen hånd eller sammen med alle Danmarks sportsklubber og idrætsforeninger skal vi have flere danskere til at bevæge sig – for jo flere vi er, jo sjovere bliver det.
`Bevæg dig for livet’ er en invitation til fællesskab, motivation og nye ideer til at dyrke idræt og motion. Det starter med dig – og involverer hele Danmark.
 
Læs mere

Klik her for flere informationer om Bevæg Dig For Livet

Log ind