Redigering af hjemmekampe åben indtil 16. marts

Fra fredag 11. til onsdag 16. marts kan alle 11- og 8-mandshold redigere deres holds hjemmekampe i foråret via KlubOffice. Kampprogrammet er KUN synligt i KlubOffice.

ændring af kampe

Du kan nu redigere dit holds hjemmekampe via KlubOffice. Kampene kan kun ses i KlubOffice.  Fra 11. marts til og med onsdag 16. marts kan hjemmekampe i alle 11- og 8-mandsrækker fra Sjællandsserien og nedefter redigeres via din klubs adgang til klubadministrationssystemet KlubOffice. Kampprogrammet kan kun kan ses på KlubOffice og IKKE på DBU Sjællands hjemmeside. 

Åbningen af kampredigeringsperioden betyder samtidig, at der bliver lukket for puljevisningen på hjemmesiden. 18. marts kan du glæde dig til at se hele dit kampprogram for foråret 2016. 

Efter 16. marts kan flytning af kampe kun ske efter aftale med modstander. I samme periode er det også muligt at angive, hvis klubben har fået spillertøj med en farvesammensætning, der afviger fra det der tidligere er angivet.    

Kampugen kan ikke ændres

Husk at kampe skal placeres i samme kalenderuge, som DBU Sjælland oprindeligt har skemalagt dem i mandag - søndag. Forsøger man at rykke kampene til andre uger, så vil administrationen rykke dem retur efter 16. marts.

Flytning af udekampe

Ligesom i selve turneringsperioden er det muligt at anmode om flytning af udekampe i redigeringsperioden via KlubOffice. Det foregår på nøjagtig samme måde, som i selve turneringsperioden.
 

Endeligt program udsendes og vises på nettet 18. marts.

Resterende tidsfrister
Her kan du se en oversigt over de resterende tidsfrister i foråret 2016, som din klub skal være opmærksom på:

Vigtige datoer ved halvårs og helårsrækkerne til forårsturneringen 2016
Handling Tidsfrist
Redigering af hjemmekampe 11.3.2016 - 16.3.2016
Turneringsprogram offentliggøres  18.3.2016

Spørgsmål

11-mands: Lars Nielsen på larn@dbusjaelland.dk, direkte tlf. 4634 0734

8-mands: Thomas Rasmussen på tler@dbusjaelland.dk, direkte tlf. 4634 0736 

Relevante link

Datoplan 2015-2016
Angiver hvornår runderne spilles fra ungdom til senior. 

Vigtige datoer forår til efterår
Indholder alle de vigtige datoer for holdtilmelding, puljeinddeling, kampredigering med flere ved overgang fra efterår til forår

Af Peter Vest Hansen, foto: Fodboldbilleder.dk

Log ind