MENU

Klubtilbud: 12. mand skal hjælpe os til sejr

Køb minimum 15 landskampbilletter via særligt klubtilbud og få 20% rabat på hver billet inklusive et halstørklæde. Dette klubtilbud gælder igen til Danmark-Kasakhstan den 11. november. Få tilbudslink her.

foto: fodboldbilleder.dk
foto: fodboldbilleder.dk

Efter en noget rocky start på kvalifikationsturneringen til VM har vi brug for dig! Danmark har brug for den brølstærke 12. mand!
 
Hvis du er med på festlig stemning, tophumør og masser af opbakning til spillerne, så lægger vi i kakkelovnen til masser af god fodbold. Og mål! Vi vil have danske mål!

Vi giver dig klubrabat på landskampbilletter og et halstørklæde med oveni til alle deltagere. Saml 15 deltagere ellere flere og opnå 20% rabat og halstørklæde til alle!

Tag hele holdet med til landskamp

Med klubtilbuddet har du mulighed for at lave en klubtur, en landskamptur for hele holdet eller hvad du nu kan finde på. Og altså både få 20% rabat på hver billet og et halstørklæde med til hver person. Tilbuddet gælder både for børn (u/16 år) og voksne.

For at gøre brug af tilbuddet skal du købe minimum 15 billetter - alle billetter er med 20% rabat og inkl. et halstørklæde. Halstørklædet udleveres i FanZonen inden kampen.

Du skal bestille via dette link for at opnå det favorable klubtilbud.

Spørgsmål om klubtilbuddet rettes til: billetsalg@dbu.dk.


Log ind