MENU

Sæt pris på jeres frivillige

Nu kan du hædre en af din klubs uundværlige frivillige med en af DBU Sjællands mange priser og legater. Der er åbent for indstillinger frem til 15. november.Uffe Kemnitz, FC Holte, modtog sidste år Erik Asmunds Rejselegat. De frivillige er hjertet og sjælen i din fodboldklub – men husker I at sætte pris på dem? Nu kan du indstille de frivillige i din klub til DBU Sjællands mange priser og legater.   

De er dem, der sørger for fodboldtræningen både i silende regn og strålende solskin. De dømmer kampene, når ingen andre vil. De tager ansvar for klubben, når andre smider håndklædet i ringen. De tænker i muligheder og ikke begrænsninger. De sørger for at kassen stemmer. De er villige til at ofre deres tid uden anden motivation end at skabe tryghed og glæde, så andre kan nyde at spille fodbold.  

DBU Sjælland vil gerne hjælpe de sjællandske fodboldklubber med at synliggøre og anerkende de mange frivillige, som gør et kæmpe stykke arbejde ude i klubberne. Det kan DBU Sjællands priser og legater være med til.

Læs mere om DBU Sjællands priser og legater:

Særligt om årets fodboldleder. Kåres man som årets fodboldleder hos DBU Sjælland, så går man videre til kåringen af årets danske fodboldleder. Vinderen af denne kåring indstilles desuden til UEFA's Best Grassroots Leader, hvor der uddeles guld, sølv og bronze. I 2015 modtog Sten Lerche fra Brøndbyernes IF bronze i denne kåring.  

Du indstiller en frivillig ved at udfylde disse formularer

Bemærk DBU Sjælland skal have modtaget jeres indstilling inden den 15. november for at kunne komme i betragtning.

Spørgsmål
Spørgsmål til de enkelte priser kan rettes mod Bettina Pauck Hansen på beha@dbusjaelland.dk eller telefon 4634 0737. 

Af Peter Vest Hansen

Log ind