Indefodbold på håndboldmål for børn og unge U8 til U15

Indefodbold på håndboldmål med bander er en dynamisk og sjov måde at spille fodbold på i vintermånederne for børn og unge U8 til U15. Holdtilmeldingen er åben nu og frem til 2. oktober.



I denne lille video kan du få en smagsprøve på indefodboldturneringen for børn. 



Selvom solen fortsat skinner flittigt udenfor, så er det allerede nu tid til at tilmelde hold til indefodboldturneringen for børnehold på håndboldmål fra U8 til U15. Du kan tilmelde hold i perioden 1.9 - 2.10.2016

Her kan spillerne holde passionen for fodbold ved lige uden at skulle finde huer og handsker frem. Det er en billet til masser af gode oplevelser med holdkammeraterne henover vinteren fra november til marts.   

Indefodbold på håndboldmål bliver spillet med bander rundt om banerne, hvilket holder bolden inde på banen og hjælper til at skabe et dynamisk og sjovt spil med plads både nybegyndere og øvede. Med 3-4 niveauer er der gode muligheder for at finde det helt rigtige niveau for netop dit hold.  

U12-U15 
Ved at tilmelde dit hold er du sikker på at skulle spille minimum tre stævner fordelt på to indledende stævner og en mellemrunde. Efter de indledende kampe spilles der mellemrunder i de tre eller fire niveauer (A,B,C og eventuelt D) inden der afsluttes med finalestævner i de samme niveauer. Som værtsklub har du dog en særlig mulighed for at tilmelde flere hold ved at skrive til larn@dbusjaelland.dk.


U8 til U12
Ved at tilmelde dig indeturneringen for U12 og yngre, så er du sikret deltagelse i fire stævner. Det sidste er et medaljestævne, hvor der er medaljer til alle hold. Hver klub kan tilmelde op til to hold i hvert niveau per årgang. Som værtsklub har du dog en særlig mulighed for at tilmelde flere hold ved at skrive til jerp@dbusjaelland.dk. 

Holdtilmelding
Du tilmelder dig indefodboldturneringen via din klubs adgang til KlubOffice

Læs også om

Alle indefodboldturneringer 2016-2017

Træningsturneringen Vinterbold fra U8 til Super Masters 

Log ind