DBU Sjælland lancerer ny dating app

Livescore kommer til at have en helt ny betydning i breddefodbolden.I dag afslører DBU Sjælland et nyt, innovativt og banebrydende produkt: Fodbold Dating. Med den nye dating app integreres spillernes resultater i deres datingprofiler, idéen udspringer af dating-appen Tinder.

Den seneste måned er appen blevet testet med stor succes. Faktisk er der allerede flere fodboldspillere, der har fundet deres nye partner gennem Fodbold Dating. 

Peter Boe Markussen der har været med i testperioden af den nye Fodbold Dating app fortæller om sine erfaringer:

"Jeg må indrømme at da jeg først blev kontaktet af DBU Sjælland, tøvede jeg da lidt, men hvorfor ikke give det chancen. Nu står jeg her 2 måneder senere og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Jeg er hverken en stor dribler, specielt teknisk eller topscorer på holdet, men jeg har igennem App'en kunne finde en pige der tager mig for mine andre kvaliteter og der synes at mine evner som højreback passer til det hun vil have i en mand."
 
DBU Sjælland satser stort på den nye app
”Vi satser stort på scoringer både på og udenfor banen. Med den nye Fodbold Dating app kan du søge efter en ny kæreste baseret på de sædvanlige parametre, men vi sigter højere ved at vise den potentielle partners månedlige scoringer, assist og andre relevante resultater. Dermed kan man træffe et meget mere kvalificeret valg set i forhold til de øvrige dating sites som ikke er tilpasset en fodboldspillers behov,” udtaler DBU Sjælland.

Mange spillere, trænere, ledere og fodboldfans kender alt for godt problematikken ”skal du nu afsted igen”. Fodbold kan være en tidsrøver og det er langt fra alle der forstår tidsforbruget på sporten, derfor har de mange frivillige og spillere brug for en hjælpende hånd – den kommer nu i form af appen.  

Sådan virker det
Fodbold Dating trækker information om dig fra mit DBU, så det er let og hurtigt at lave en profil. 
Du kan kun bruge dit billede fra mit DBU, så vælg et af dine mest flatterende fotos, skriv en linje tekst om dig selv og vælg, hvor stor en radius, du vil søge i, og så er det ellers bare om at gå i gang med at møde de fodbold singler i nærheden af dig. 

Swipe billedet til højre, hvis du kan lide det, du ser - swipe billedet til venstre, hvis du ikke er fan af det, du ser. 
Du får et match, når både du og en anden har valgt hinanden, og så er det ellers bare om at gå i gang med chatte, flirte og date.

Så nu er det store spørgsmål blot om du swiper til højre eller venstre. 

Log ind