Det dufter af forår, fællesskab og fodbold

Giv spillerne i din klub en god og sjov fodboldoplevelse for hele familien.Skal spillerne i din klub have fornøjelsen af fællesskab, fodbold og forlystelser i 2017?

Så tilmeld holdet til dette års afvikling af Sommerland Sjælland Pige- eller Drenge Cup senest den 18. maj 2017. 

Sidste år deltog godt 1000 piger og 1500 drenge, de kvitterede alle for de fine rammer med masser af mål og mange andre fine fodbolddetaljer.

Sommerland Sjælland Pige Cup 
Sommerland Sjælland Pige Cup 2017 løber af stablen den søndag 11.juni.
Først spiller man fodboldstævne, og derefter går turen til forlystelsesparken Sommerland Sjælland. Hvis det lyder som en perfekt sommerdag for en fodboldpige, så har DBU Sjælland et sjovt tilbud til dig og dine holdkammerater søndag den 11. juni 2017.

Alle piger får en underholdende og hyggelig dag sammen med deres træner, holdkammerater og familie.

Om formiddagen spilles der 3-, 5- og 8-mands kampe ved en nærliggende værtsklub. Efter udskejelserne på fodboldbanerne tager alle spillerne videre i Sommerland Sjælland, hvor præmieoverrækkelse for alle de deltagende hold finder sted – her er der plads til at familie og venner kan hylde og tage billeder. Resten af dagen er til fri afbenyttelse til hyggeligt samvær med holdkammeraterne og deres familier i forlystelsesparken

Det er det sociale aspekt vi vægter frem for resultatet!Stævnet er meget velegnet til at lave en hyggelig og sjov familietur med søskende og forældre. Sommerland Sjælland Pige Cup handler nemlig ikke om points og præmier, men om jævnbyrdige fodboldkampe om formiddagen og en sommeroplevelse for hele familien om eftermiddagen i Sommerland Sjælland. 
Øvrige deltagere kan derfor købe indgangsbilletter, med adgang til vandlandet og parken, gennem DBU Sjælland på spillepladsen til stærkt reduceret pris. 

Hvem kan deltage
Alle pigehold hold i de sjællandske fodboldklubber i årgangene U7 til og med U17. 

Tilmelding 
Tilmeldingen til stævnet lukker den 17. maj. NB.: Fyldte rækker vil løbende blive lukket ned, så hurtig tilmelding tilrådes. 
Tilmeldingen skal ske via KlubOffice.
Læs mere her 

Sommerland Sjælland Drenge Cup 
Sommerland Sjælland Drenge Cup 2017 løber af stablen den 17.-18. juni.
Om formiddagen spilles der 3- og 5- mands kampe på nærliggende værtsklubs baner og efter stævnet får alle deltagerne adgangsbilletter til Sommerland Sjælland.

Stævnet er meget velegnet til at lave en hyggelig og sjov familietur med søskende og forældre. Sommerland Sjælland Drenge cuppen handler nemlig ikke om points og præmier, men om jævnbyrdige fodboldkampe om formiddagen og en sommeroplevelse for hele familien om eftermiddagen i Sommerland Sjælland. 
Øvrige deltagere kan derfor købe indgangsbilletter, med adgang til vandlandet og parken, gennem DBU Sjælland på spillepladsen til stærkt reduceret pris. Hvem kan deltage
Alle drengehold i de sjællandske fodboldklubber i årgangene U5, U6, U7, U8, U9, U10, og U11.   

Tilmelding 
Tilmeldingen til stævnet lukker den 18. maj. NB.: Fyldte rækker vil løbende blive lukket ned, så hurtig tilmelding tilrådes. 
Tilmeldingen skal ske via KlubOffice.
Læs mere her

Overnatning 
Ved både Sommerland Sjælland Pige og Drenge Cup har man som hold mulighed for at forlænge oplevelsen og det sociale med en overnatning. Dette kan potentielt give holdet og de mange forældre en masse gode oplevelser både socialt og fodboldmæssigt. 
Derfor er der mulighed for at tilkøbe en overnatning i Sommerland Sjælland, se mere om de forskellige muligheder på deres hjemmeside her.      

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Brian Rasmussen på mail bras@dbusjaelland.dk eller på telefon 4634 0741.

Log ind