Fra aflysning til afvikling

Alt for mange kampe i de lavere serierækker og 8-mands for U13 og ældre bliver aflyst på grund af manglende viden om de regler, der gør det muligt at låne spillere fra klubbens øvrige hold.Der er altid sjovere at spille end at aflyse. Men kender du de lovlige muligheder for at låne spillere fra klubbens øvrige hold? På imponerende vis bliver over 97 procent af alle planlagte kampe i DBU Sjælland-regi spillet. Men vi vil gerne gøre vores for, at endnu flere kampe bliver spillet i stedet for triste aflysninger eller endnu værre - udeblivelser.  

Vidste du, at DBU Sjællands reglementer har en lang række muligheder for helt lovligt at låne spillere" fra klubbens øvrige hold?

De fleste aflysninger eller udeblivelser er i 8-mands for U13 og ældre samt i Serie 5 og 6. En ny optælling hos DBU Sjælland viser, at det var tilfældet for 162 kampe i 8-mands for U13 og ældre og 125 i Serie 5 og 6.   

Desværre skyldes mange af aflysninger manglende viden om de regler i DBU Sjællands turneringsreglement, der gør det muligt at låne spillere fra klubbens øvrige hold uden ansøgning og uden sportslig konsekvens. 

For at give klubberne et overblik over de mange muligheder har vi samlet de mange muligheder på et sted. Du finder oversigten ved at klikke på linket herunder: 

Muligheder for fleksibel kampafvikling

Her kan du blandt andet finde regler, der gør det muligt at benytte spillere født sidste halvår før pågældende årgang, brug af piger i drengerækker, brug af gengagere i de laveste rækker samt muligheder for at benytte spillere fra klubbens 11-mands ungdomshold på 8-mandsholdet.

Kort sagt er det regler, der gør det muligt at gå fra aflysning til afvikling. 

Vi ønsker alle en god sæson

Log ind