Delegeretmøde 2018: Få indflydelse på sjællandsk fodbolds fremtid

Tilmeld Jer allerede nu til årets vigtigste dag for Sjællandsk Fodbold, når DBU Sjælland den 3. februar 2018 indkalder til Delegeretmøde 2018


Alle klubber i DBU Sjælland indkaldes den 3. februar 2018 til delegeretmøde 2018 (DEL:2018) i Ringsted Kongrescenter. Der vil foruden selve mødet i år for første gang være workshops, med det formål at gøre brug af den store samlede viden der denne dag er samlet.

DEL:2018 er dagen hvor de sjællandske klubbers ledere samles, og samtlige klubber i DBU Sjælland har mulighed for at påvirke fremtidens fodbold på Sjælland.

Forsamlingen er den øverste myndighed i DBU Sjælland. Det betyder at klubberne til delegeretmødet, og med indsendelse af forslag inden, har en afgørende indflydelse på hvordan DBU Sjælland og organisationens turneringer skal se ud i fremtiden. 

Delegeretmøde i nye klæder
Delegeretmøde lyder måske en anelse tørt, men det er faktisk meget mere end tørre tal og lange taler. 

Det er DBU Sjællands højeste myndighed og det er den dag på året hvor ALLE klubber kan få indflydelse på fremtiden i DBU Sjælland.

Samtidig er delegeretmødet stedet hvor nogle af de mest vidende og dygtige folk indenfor fodbolden på Sjælland samles, med al deres erfaring, viden og dedikation. Derudover er DBU Sjællands organisation også med denne dag med deres specialviden indenfor deres områder, og det er derfor oplagt at udnytte denne unikke mulighed til dialog og debat om sjællandsk fodbold.

Derfor inviteres der i år, i forbindelse med DEL:2018 til workshops hvor forkskellige emner tages under kærlig behandling af de fremmødte. 

Læs invitationen til de fire Workshop

Tilmelding
Tilmeldingen er allerede åben og 19. januar er sidste tilmeldingsfrist. 

Tilmeld jer her

Indkaldelse og bilag
Læs indkaldelsen til DEL:2018 her samt bilag 

Log ind