Formandsskifte på vej hos DBU Sjælland

Ole Jacobsen ønsker at give stafetten videre til delegeretmøde den 3. februar 2018.


DBU Sjællands formand Ole Jacobsen har efter længere overvejelse besluttet ikke at genopstille som formand for DBU Sjælland. Ole Jacobsen blev valgt som formand til en 4-årig periode ved DBU Sjællands delegeretmøde d. 11. januar 2014. Perioden udløber ved førstkommende delegeretmøde d.  3. februar 2018. Årsagen til Ole Jacobsens afsked skal især ses i lyset af hans travle arbejdsliv. 
 
- Det er med vemod, men man må nogle gange træffe vanskelige beslutninger. For på den ene side brænder jeg for arbejdet med fodbolden og dens organisationer, men på den anden side har jeg et krævende job og en familie, der også har ret til min tilstedeværelse. Min afgang som formand er et forsøg på at imødekomme disse behov. Jeg er naturligvis stadig med på sidelinjen og vil følge arbejdet på afstand, siger afgående formand Ole Jacobsen.
 
Ole Jacobsen er kommunaldirektør i Frederikssund Kommune, gift og far til tre.
 
Også næstformand Jørn Hedengran er ked af beslutningen.
- Ole er en dygtig og vellidt politisk leder for DBU Sjælland, men han har besluttet at stoppe nu. Det er vi kede af, men accepterer hans beslutning. Vi takker for hans store indsats især i det politiske arbejde i DBU-familien og er imponerede over hans store arbejdsflid.
 
Bestyrelsens formandskandidat
En enig bestyrelse har ved bestyrelsesmøde d. 19. december 2017 valgt at pege på bestyrelsesmedlem Jakob Koed som formandskandidat ved næstkommende delegeretmøde.


  
Jakob Koed er en udpræget organisationsmand. Han er bl.a. tidligere formand i Borup Fodbold gennem mange år, og har gennem mere end 10 år været aktiv i DBU Sjællands organisation, heraf de seneste fire år fra bestyrelsen. Privat er han salgschef, gift med Tanja og har to voksne børn.
 
- Jeg tager imod kandidaturet med glæde og ydmyghed, og vil gerne arbejde målrettet med at udvikle rammevilkårene for de sjællandske fodboldklubber. Min vision for fremtidens fodbold er udvikling, skabt på en platform baseret på en tæt dialog med klubberne, så vi hele tiden kan levere tidssvarende kvalitet i vores udbud. Dette kræver bl.a. at vores organisationer er i stadig udvikling og noget af det første, der netop er på dagsordenen i nær fremtid er reformarbejdet omkring fodboldens breddeorganisationer. Her vil jeg holde den kurs, Ole Jacobsen har lagt for dagen, siger formandskandidat Jakob Koed.
 
Læs mere om forestående delegeretmøde her

Log ind