Karin Dam Pedersen er årets fodboldleder på Sjælland 2017

Hun trådte til da Dianalund Fodbold stod uden formand, og med sit kæmpe engagement, evner til at motivere og hendes vedholdenhed kan hun nu kalde sig årets fodboldleder på Sjælland 2017.

Hvert år afholder Dianalund Fodbold deres traditionsrige julestævne, hvor spillere i alle aldre og forældre, samles i Holberghallen og mødes over en hyggelig omgang fodbold.

De sidste 10 år har Karin Dam Pedersen været med, og i år var ingen undtagelse, men der var alligevel noget der var anderledes.

Et skulderklap af de større
For da julestævnet nåede sin afslutning trådte Jakob Koed, fra DBU Sjællands bestyrelse, ind på halgulvet med favnen fuld af blomster.

”I undrer jer nok over hvad vi laver her” var de første ord fra Jakob Koed, og at bedømme ud fra udtrykkene hos de mange samlede, og Karin Dam Pedersen, så havde han ret.

”Jeg er her i dag fordi at der er én her i lokalet som har gjort sig ekstra fortjent til et skulderklap fra DBU Sjælland”.

”Hun er ikke den mest frembrusende og højtråbende person, men hendes hårde arbejde, engagement og glæde for klubben taler for sig selv”

Dernæst berettede Jakob Koed om flere af de bedrifter som Karin Dam Pedersen har været med til i sin tid i bestyrelsen, og som formand i Dianalund Fodbold, inden han sluttede talen med:

”Så med den store indsats, som Karin har gjort igennem årene, er det mig en rigtig stor fornøjelse at kåre dig, som årets fodboldleder 2017”.

Ord der fik hallen til at runge af stående klapsalver, og en tydelig rørt og ydmyg Karin Dam Pedersen kunne tage imod titlen med dertilhørende blomster, bevis og gavecheck.

Se en video fra overrækkelsen på vores Facebook. 

En leder der tager ansvar – og tør uddelegere
I indstillingen af Karin Dam Pedersen til årets fodboldleder på Sjælland 2017 står der at læse at:

”Hun (Karin Dam Pedersen) har en stor interesse for fodbold, men en endnu større interesse i at give byens børn, unge og ældre gode oplevelser, venskaber og sundhed med i bagagen.

Karin (har) været med til at skabe et koordinations-udvalg i klubben. Karin er den motiverende og vedholdende som er åben over for koordinatorernes ideer og hun ser kun muligheder frem for begrænsninger i sit daglige arbejde som klubbens formand.”

Foruden de allerede listede ting har Karin Dam Pedersen desuden været primus motor omkring Dianalund Fodbolds samarbejde med Asylligaen, hun har været dybt engageret i klubbens indsamling til en længe ønsket kunstgræsbane, samarbejde med den lokale skole, og mange andre ting.

En del af noget større
Karin Dam Pedersen er med sin kåring til årets fodboldleder 2017 på Sjælland, trådt ind i en større konkurrence hvor hun i første omgang er gået videre til feltet om at blive kåret til årets fodboldleder 2017 i Danmark.

Det endelige valg afgøres på DBU’s repræsentantskabsmøde den 3. marts 2018. 


Læs mere i Sjællandsk Fodbold.
I det seneste nummer af Sjællandsk Fodbold kan man læse et længere interview med Karin Dam Pedersen, der handler om hvordan hun er gået fra at være total overbebyrdet som formand til idag faktisk at have overskud til at kunne stoppe op og se frugten af alt sit arbejde i klubben uden at skulle stresse rundt.

Du kan abonnere på Sjællandsk Fodbold(psst. det er næsten gratis)

Log ind