Nyt magasin på gaden!

Ferie = afslapning og fordybelse = læse Sjællandsk FodboldJuli-nummeret er lig med sommer, og derfor skruer vi op for ferielæsningen i årets juli-nummer af Sjællandsk Fodbold, hvor du bl.a. kan møde Marcus Ingvartsen, Mohamad Al-Bacha, René Henriksen og mange flere.
Vi går tæt på 3 rollemodeller på hvert deres område, de har i den grad har inspireret unge som gamle på de danske fodboldbaner med hver deres unikke talent. 
Få sol, sommerlæsning og fodboldtips fra de sjællandske fodboldklubber. Så er du godt dækket ind!

Vi sætter fokus på lokalderby, videoanalyse og uddannelse. Vi varmer op til en ny sæson med at gå helt tæt på de tendenser som på sigt kan udvikle både trænere, spillere, holdet og ikke mindst klubben.
Og så er der selvfølgelig alt det andet, glæd dig bl.a. til 'sådan støtter du bedst dit fodboldbarn', et interview med sportspsykolog Nikolaj Korsgaard og meget, meget mere.
God sommer fra alle os på Sjællandsk Fodbold, og skynd dig så ind på linket og læs magasinet.

Læs magasinet her

Psttt... Det kan altid betale sig, at blive abonnent!


Privat abonnement
Du kan også som privatperson tegne et abonnement på Sjællandsk Fodbold. 

Et privatabonnement koster årligt 100 kroner og for den beskedne pris får du 4 blade. Er du interesseret i et abonnement, så skal du kontakte Bettina Pauck Hansen fra DBU Sjællands administration på en af følgende måder:

Bettina Pauck Hansen: Telefon 4634 0737 / Mail: beha@dbusjaelland.dk

Har du et godt tip?
Sjællandsk Fodbold leder altid efter gode historier. Kravet er dog, at historierne skal kunne inspirere andre klubber til at tænke nyt og anderledes. Næste nummer beskæftiger sig med temaet frivillig. 
Har du et godt tip kan du altid kontakte redaktør Peter Vest Hansen på 46 34 07 35 eller på maildressen peve@dbusjaelland.dk

Log ind