BSF og AC Odense vandt landspokalen 2017.

I weekenden kulminerede landspokalen for henholdsvis Old Boys og Veteran med to kampe der bød på masser af god fodbold, fantastisk fight og en god portion tidligere superligaspillere.



Lørdag den 10’ende juni var der store finaledag i landspokalturneringen 2017 i henholdsvis Oldboys og Veteran.

I Odense bød AC Odense, Tuse IF velkommen i Oldboys finalen i årets landspokalturnering, og i Horsens bød Horsens FS sine modstandere fra BSF velkommen. Landspokalturneringen levede således op til sit navn, med hold repræsenteret i de to finaler fra Sjælland, Fyn og Jylland.

AC Odense – Tuse IF.

I Odense skinnede solen fra en stort set sky fri Himmel, og det var da også to top tændte mandskaber der gik på banen til dagens opgør.

Kiggede man i dagens kampprogram, var der flere navne der vakte genkendelse hos den almene fodbold-aficionado, og der var da også en vis forventning til kampen inden kampstart, en forventning der blev imødekommet af en rigtig god fodboldkamp i nogle rigtig gode rammer.

Selve kampen endte 3-0 til AC Odense, på et mål kort inden pausen og to fantastiske mål i anden halvleg, og det var meget fortjent at AC Odenses spillere kunne få overrakt guldmedaljerne, samt trofæet, efter en kamp hvor de på dagen viste sig bedre end deres modstandere. 

Horsens FS – BSF

Lidt længere nordvest, i Horsens, tog hjemmeholdet imod deres sjællandske modstandere fra BSF, der havde tilbagelagt en køretur på 260 km. for at kunne stå i på græsset i Horsens til dagens finale.

Med ca. 100 tilskuere på plads til dagens kamp, var stemningen på plads, og det var således op til spillerne at levere tilbage til tilskuerne.

Det må man sige de gjorde. Allerede fra første fløjt af var der fart på, og efter blot 2. min. kunne BSF bringe sig foran. De sidste tilskuere havde vel knapt sat sig, og dem der var i gang med at tanke vådt og tørt, fandt hurtigt hen til deres pladser.

35 min. senere bragt BSF sig så på 2-0, og det begyndte at ligne en sikker BSF sejr, til ærgrelse for de mange hjemmebane tilhængere.

Men i takt med at slutfløjtet så småt nærmede sig, begyndte Horsens FS at få et større spilovertag og BSF flyttede sig længere og længere bagud på banen.

Det resulterede først i en scoring til 1-2 og blot 7 min. efter reduceringen, kom udligningen så på et afrettet frispark.

Derfor måtte kampen i overtid, og trods gode chancer blev der ikke scoret, således var det tid til at afgøre finalen på straffespark.

Her brændte Horsens FS det første spark, og da ingen andre fra de to hold missede, kunne BSF spillerne juble over titlen som Landspokal vindere 2017.  

Tusind tak til de mange fremmødte til de to kampe, og til de to hold for to velspillede finaler. 


Log ind