Deltag i DBU Sjællands Pige-Kvindetrænerdag søndag den 3. september

Træner du piger- og kvinder i din klub, så kan du deltage i DBU Sjællands ”Pige-Kvindetrænerdag”, søndag den 3. september 2017 i Ølstykke FC

Dagen byder på et program der meget gerne skulle favne alle årgange i pige- og kvindefodbolden, lige fra børn til voksne kvinder.

Der er teoretiske indlæg og praktiske forevisninger af øvelser, lige til at tage med hjem til den daglige træning i klubben.

Der er mulighed for, at du selv skal være aktiv på kurset i forbindelse med de praktiske intervaller på banen, så du også få en oplevelse ”på egen krop”.

Dagens program

Programmet byder på 3 spor, alt efter hvilken aldersklasse du er træner for.

Kl. 09.15-10.30

Efter morgenkaffen og en fælles velkomst, er der indlæg med Nils Nielsen Kvinde A-landstræner (eller en fra landsholdsstaben). Her vil der være nyt omkring deltagelsen i EM i Holland.

I september måned kender vi selvfølgelig svaret på hvordan det er gået med Danmarks deltagelse, men vi vil også høre nærmere omkring forberedelserne, om selve arbejdet med kvindelandsholdet, m.v.

Kl. 10.30-11.30

Efterfølgende kommer projektleder for pige-kvindefodbold, Annette Westermann med oplægget ” Hvad skal vi med kvinder? Er titlen på en sang fra 60’erne, men er det også et relevant spørgsmål i fodboldverdenen anno 2017?”

Kom og hør om de strømninger og tendenser, der er med til at give kvindefodbolden større synlighed og vær med i debatten om, hvordan vi sammen kan styrke fortællingen om, at fodbold kan give meget til begge køn og begge køn har meget at give til fodbolden

Kl.11.30-12.30

Frokost.

Efter frokost er der mulighed for at tilmelde sig 3 spor:

Kl. 12.30-15.00

Trænere for pigespillere 5-12 år

Her har vi allieret os med en af vores meget erfarne C-trænerinstruktør, Peter Baun.

Peter har adskillige afviklinger af børnetrænerkurser på CV´et og han brænder for det gode børne trænings- og kampmiljø.

Peter vil efter et teoretisk oplæg fremvise masser af gode øvelser som du direkte kan kopiere hjemme i klubben.

Kl. 12.30-15.00

Træner for teenagepiger

Frank Johnsen, U16 pigelandstræner

Hør nærmere om arbejdet med U-16 pigelandsholdet, og om de forskelligheder der kan opstå mellem drenge og piger i denne aldersgruppe og hvordan piger skal trænes. Herudover vises der en træningsseance med pigerne fra U14 talentcentret.

Kl.12.30-15.00

Træner for kvindesenior og Fodbold Fitness for kvinder

Instruktører fra Syddansk Universitet

Tilbuddet om Fodbold Fitness for kvinder i landets fodboldklubber er stadig stigende, og i denne seance er der mulighed for at høre nærmere om den seneste forskning om hvorfor fodbold er så sundt for kroppen og en masse inspiration til, hvordan træningen kan tilrettelægges optimal.

Masser af øvelser på banen.

Kl.15.00-15.30

Vi slutter af med eftermiddagskaffe.

Deltagerprisen er kr. 500,00 pr. person alt inklusive.

Tilmelding senest den 27. august

Tilmelding her


Nærmere information om arrangementet kontakt uddannelseskoordinator Kirsten Christensen, tlf. 4634 0731 – kich@dbusjaelland.dk


Log ind