Sommerland Sjælland Drenge Cup holdt hvad den lovede

Det høje humør, blev matchet af det høje UV-indeks da mere end 2100 børn, deltog i årets Sommerland Sjælland Drenge Cup.

Højt humør, højt UV-indeks og højt til loftet. Der var ingen smalle steder da weekenden stod på årets udgave af Sommerland Sjælland Drenge Cup. En turnering hvor det handler om den sociale side af fodbolden og glæden ved at være sammen med sine holdkammerater.

Først fodbold - Så forlystelser.  

De mange deltagere kunne bruge dagen på først at få pulsen i vejret på fodboldbanen, med et stævne hos værtsklubben Nykøbing IF, og siden få trænet lattermusklerne i de mange forlystelser hos Sommerland Sjælland.

Sved på panden skulle der nok komme, med det fantastiske vejr, og i dagens anledning var der da også besøg fra Kræftens Bekæmpelse der sikrede at alle, både spillere, trænere, frivillige og tilskuere, havde solcreme på til at stå imod med.

Efter de mange fodboldkampe var der medaljer til alle deltagerne, der kom op på et podie og kunne fejre dagens strabadser.

Efter medaljeoverrækelsen var det tid til at indtage Sommerland Sjælland, og både lørdag og søndag var parkens badeland i høj kurs. En kølig dukkert var hvad de fleste havde brug for.

Udover de mange forlystelser havde Sommerland Sjælland sørget for professionelle boldjonglører, der fik mere end én spirende fodboldspiller til at tabe mund og kæbe, da de så de mange ekstraordinære tricks som man kan lave med en bold, hvis man øver længe nok.
 
Efter en hel dag med fodbold og forlystelser var det nogle godt trætte drenge, der kunne sætte sig ud i bilerne og trille hjem i fodboldklubberne.

(Gen)Oplev dagen fortalt i billeder

DBU Sjælland var med hele weekenden, og det er der kommet en masse rigtig gode billeder ud af. Vi har derfor lavet et album på vores Facebook DBU Sjælland, hvor de mange billeder ligger samlet.

Giv os gerne et like når I nu alligevel er derinde.

Uden Jer intet stævne.

Tak til de mange forældre, trænere, spillere og ikke mindst de frivillige der deltog i Sommerland Sjælland Drenge Cup 2017. Uden Jer, ville stævnet ikke være det samme.

Vi håber vi ses næste år!


Log ind