Løgn og illusion blandt ingredienserne

Emblemer, middag og Jan Hellesøe var medvirkende til at give de sjællandske dommere en hyggelig og underholdende aftenSom dommer arbejder man ofte alene ude på banerne. Alligevel er der et godt fællesskab mellem de sjællandske dommere. Det var tirsdagens arrangement et vidnesbyrd om.

Med over 200 fodbolddommere, udviklere og vejledere samlet føg gode historier og venlige drillerier på tværs af bordene, der var dækket op til fællesspisning ved ankomst.

Humøret var højt blandt de deltagende dommere, der ikke holdt sig tilbage med hverken piften eller tilråb, når deres kollegaer skulle på scenen for at blive hædret.

Uddeling af emblemer til deltagerne 
Traditionen tro var der anerkendelse til en række personer for deres virke i den sjællandske dommerverden.
Rækkefølgen på uddelingen lød således vejledere, udviklere og dommere.

UDDELING AF VEJLEDEREMBLEMER
     
De første der fik overrakt et emblem for 5 år som aktive vejledere på de sjællandske baner var følgende:

Vejleder 5 år
Mogens Grønhøj


UDDELING AF UDVIKLEREMBLEMER

Efter en god start med uddelingen af emblemer til de mange vejledere så kom turen til DBU Sjællands dommer udviklere. De første der blev kaldt på scenen var følgende:

Udvikler 5 år
Henrik Them Christensen
Jens Egsgaard


Udvikler 10 år

Henning Horn
Allan Olsen
Tom Carlsson
Henrik Adamsen


Udvikler 15 år
Kenneth Friis Nielsen


UDDELING AF DOMMEREMBLEMER

De første der kom på scenen og fik overrakt et emblem for 5 år som aktiv dommer på de sjællandske baner var følgende:

Dommer 5 år

Oliver Tvede
Ulrik Gøtze
Kenneth Schütt
Firat Korkmaz
Mikail Korkmaz
Nicolai Mossing Madsen
Daniel Jarlhelt Sørensen
Frederik Cramer
Karabey KaraDommer 5 år

Blazenko Brkic
Carsten Jørgensen
Casper Niels Skriver
Kim Berggreen
Thomas Brun
Philip Warburg


Dommer 10 år
Peter Karlsen
Mads Lykke Christensen
Ole Winther Groth
Lars Mortensen
Søren Sørensen
Jan Lukassen Jørgensen
Jørgen Bendtsen
Hans-Henrik Steffensen


Dommer 15 år
Denis Ismajilovic
Martin Lorents Larsen
Lars Galberg Højrup Hansen
Lars Overholdt
Poul Ib Lundbæk Jensen
Claus Meller


Dommer 20 år
Paul S. Hansen
Morten Spove
Finn Otterstrøm
Trine K. Westhoff
Kjeld Holmen
Carsten Rohr Larsen
Ivan Pedersen


Dommer 25 år

Ove Kristiansen
Karsten Lauridsen


Dommer 30 år

Niels-Chr. Andersen
Dan Lykke Petersen
Leif Skovgaard Jensen
Kurt Jørgensen
Poul-Erik Fynbo


Dommer 35 år

Per Lorenzen
Peder Vithus Johansen
Leif Herstal


Dommer 40 år
Alf Christoffersen
Jens-Peter Jensen


Dommer 45 år
Knud Søegaard


DBU Sjælland ønsker alle emblem modtagere stort tillykke og ser frem til mange flere gode oplevelser i fremtiden.

Årets Breddedommer 
DBU Sjællands bestyrelsesmedlem, Allan Thoft Jensen, motiverede "Årets breddedommer" således

- Årets Breddedommer 2017 er utrolig dedikeret til dommergerningen. Herudover er vedkommende utrolig pligtopfyldende omkring sine påsatte kampe. I sæsonen 2017 er det med en afbudsprocent på NUL i 2017. Særdeles flot!

Han er en rigtig god repræsentant for fodbolden på Sjælland, og evner at få afviklet kampe på alle niveauer rundt omkring på Sjælland med stor indlevelse og entusiasme. Og altid med et dejligt smil på læben.

Årets breddedommer 2017 går særdeles meget op i dommergerningen, og hjælper altid gerne til, hvor det er nødvendigt. Således er han er stort aktiv både i sin lokale dommerklub og ved DBU Sjællands samlinger, hvor han er foregangsmand ved såvel diverse møder som ved teoriseancer.
Når det brænder på og dommerpåsætterne kontakter årets breddedommer 2017, så springer han altid hjælpende til, også selv om det er i 11. time, og det er altid helt uden betydning, hvilken række eller hvor i landet det er. Det er simpelthen guld værd at besidde denne type dommere.

Det er altid fornøjeligt at iagttage det gode humør hos årets breddedommer 2017, og man kan konstatere, at det absolut har en afsmittende effekt på omgivelserne. Han besidder en meget stor portion humor, hvilket på mange måder er med til at gøre tingene lettere og mere ukomplicerede.

Hans dommernummer er 12612 og han er fra Albertslund. Hvis I ikke har gættet det endnu, så kan det afsløres, at det er Poul Have Nielsen, som er kåret til Årets breddedommer 2017'.


Årets Breddedommer 2017 Poul Have Nielsen (t,v) og bestyrelsesmedlem Allan Thoft Jensen (t,h). 

DBU Sjælland ønsker Poul Have Nielsen tillykke med titlen og ser frem til endnu flere gode dommerår på fodboldbanerne.

Jan Hellesøe 
Vi kender ham fra DR3's program ”Fuckr med dn hjrne”, Jan Hellesøe. 
Fra det øjeblik Jan Hellesøe gik på scenen, var det svært for de fleste deltagere at afgøre om det var en illusion, hypnose eller om det var hardcore manipulation. Mange deltagere sad tilbage med tabt kæbe af bar forbavselse. 

Mystik, underholdning og fascination var Jan Hellesøe klare agenda da han overtog scenen med hans tankevækkende og utrolig underholdende show, som var afslutningen på dette års dommernes aften. 

Løgn og illusion blandt ingredienserne 
Den 35-årige illusionist udførte en del numre i løbet af hans 45 min. lange show. Denne aften tog han således "røven" på en del dommerfolk. Hvordan man kan gennemskue en løgner: Hvordan kan man se, om folk lyver? Dette var et af de helt store spørgsmål gennem showet. 5 heldige dommerfolk blev udvalgt til at deltage i et eksperiment.

Claus Meller blev hovedpersonen der skulle forsøge at snyde Jan Hellesøe med en løgn, det skulle dog hurtig vise sig at blive en meget svær opgave. Jan brugte og italesatte de teknikker han benytter til at spotte en løgn. 


Her ses Claus Meller (t.v) der forsøger at holde masken for Jan Hellesøe. 
  
Jan Hellesøe forsøgte hele showet igennem at italesætte og tydeliggøre, de teknikker og redskaber man skal benytte sig af – for at kunne manipulere og gennemskue andre mennesker. 
  
"Jeg er ikke synsk og jeg har ikke overnaturlige evner, jeg er en helt almindelig mand med en stor interesse for mennesker – præcis ligesom jer. Jeg vil give jer håndgribelige teknikker med hjem, så I som mennesker kan blive bedre til at spotte og gennemskue en løgn, når I hører en næste gang."

DBU Sjælland håber at alle de deltagende dommere, vejledere og udviklere havde en god og lærerig aften i godt selskab, administrationen ser allerede frem til næste.

Log ind