Opdater klubbens oplysninger – og sikre Jer at Jeres klub er up-to-date

Har Jeres klub fået ny kunstgræsbane? – eller måske har i haft en udskiftning på formandsposten eller blandt bestyrelsen? Opdater klubbens oplysninger og hjælp Jer selv, andre klubber og DBU Sjælland


De er nok ikke lige den tanke der falder én først for, når den nye kunstgræsbane står og troner i al sin mægtighed. Men det er faktisk en, om end lille, del af det og få en ny kunstgræsbane.

Få opdateret baneoplysningerne
Er I derfor en af de klubber der har glæden af en kunstgræsbane, men endnu ikke har fået opdateret Jeres oplysninger, så skriv til turneringsadministrator Lars Nielsen på larn@dbusjaelland.dk, og få oprettet Jeres bane.

Lars Nielsen kan ligeledes hjælpe hvis Jeres bane har ændret navn eller der er andet i Jeres baneoplysninger der skal ændres.

Har I styr på Jeres kluboplysninger?
Som fodboldklub er der mange ting og holde styr på, men en af de helt centrale er at sikre at klubbens oplysninger er korrekte. Mest af alt for Jeres egen skyld.

Med KlubOffice er alle oplysningerne samlet et sted, og det er således også her at I som klub skal sørge for at opdatere Jeres oplysninger.

Med de rigtige oplysninger så er i sikre på at de rigtige personer får de rigtige informationer. Samtidig er opdaterede oplysninger en garanti for at i hurtigt kan finde de korrekte kontaktoplysninger internt i klubben, og at i kan fremvise overfor kommunen hvem der er spillere, trænere og bestyrelsesmedlemmer i klubben.

Tag et kursus i KlubOffice og få styr på et af de vigtigste værktøjer i klubben.

Har i brug for hjælp til KlubOffice, og brugen heraf, så tøv ikke med at bestille et klubkursus så Jeres klub kan få styr på et af de vigtigste værktøjer i fodboldklubben.

Kontakt uddannelseskoordinator Kirsten Christensen på kich@dbusjaelland.dk eller 4634 0731 og få hjælp til at bestille et klubkursus.


Log ind