Spred juleglæde og tjen penge til fælleskassen

Står holdet og mangler nye dragter? Eller drømmer foreningen om at komme afsted på et spændende ophold? Så kan I nu tjene penge til fælleskassen ved at sælge julekalenderen ”Plads til alle” som Red Barnet og Dansk Boldspil-Union står bag.I tjener selv 15 kr. for hver julekalender, I sælger. Konceptet er, at I sælger julekalenderen i jeres netværk og lokalområde, og tjener penge til klubbens egne aktiviteter samtidig med, at I støtter Red Barnet og Dansk Boldspil-Unions almennyttige arbejde.

Ingen risiko 
En af fordelene ved lotteriet er, at der ikke er noget udlæg ved bestilling, og man først afregner, når kampagneperioden slutter. Vælger man at bestille med returret, kan man risikofrit tjene 15 kr. pr. solgt kalender. Og vælger man at bestille uden returret, tjener man 20 kr. pr. solgt kalender. Ved salg af 1000 julekalendere – tjener man således 20.000 kr., hvis man har bestilt uden returret. Dertil kommer eventuelle indtægter fra de sponsorer, man kan sætte på kalenderen.

Design jeres kalender – slip for bøvlet
Mange klubber og foreninger laver i dag egne julekalendere, men med ’Plads til Alle’-julekalenderen kan man stadig designe sin egen kalender, men slippe for bøvlet med administration af spilletilladelse og præmier.
Man bestemmer nemlig selv, hvordan julekalenderen skal se ud – det kan give flere penge i kassen og styrke det lokale sammenhold. Der er plads til eget billede i midten af kalenderen og klublogo, ligesom man kan tilføje fire selvvalgte sponsorer. Den indtægt, det eventuelt giver, kan man frit beholde.
DBU og Red Barnet tager sig af al praktik med spilletilladelse, gevinster, afregning og logistik. Der følger en udførlig salgsguide og salgsmateriale med, når man bestiller, så det er let at gå til.

Og så er der i øvrigt gevinst på alle lodder.

Salgsperioden løber fra den 11. oktober til den 24. december 2017, så se mere og bestil julekalendere allerede i dag her

Alle børn har ret til at være en del af fællesskabet 
Bag julekalenderen står Red Barnet og DBU, der siden 2011 sammen har kæmpet for, at endnu flere børn får adgang til foreningslivet. Med projektet 'Plads til alle' hjælper Red Barnet og DBU børn med at blive inkluderet i fritidslivet i Danmark. Når du køber eller sælger julekalenderen, støtter du Red Barnet og DBU’s arbejde for hjælpe børn, der er afskåret fra foreningslivet af sociale, økonomiske eller kulturelle årsager.

Læs meget mere her Log ind