Undgå at blive taberdømt i indefodbold/futsal

Husk holdkortet: Ligesom i udendørs skal holdkortet udfyldes til alle kampe for U13 og ældre i indefodbold/futsal. Her finder du den hurtigste og nemmeste måde at udfylde holdkortet og undgå at blive taberdømt.

I denne weekend sparkes indefodboldturneringen i gang i de sjællandske haller. I den forbindelse skal du være opmærksom på, at der skal udfyldes holdkort til indefodbold/futsal for U13 og ældre.

Principielt skal holdkortet udfyldes til samtlige af stævnets kampe. Dog vil klubben ikke blive taberdømt, hvis holdkortet er udfyldt korrekt ved stævnets første kamp. Hvis holdkortet ikke er udfyldt, så vil holdet ikke komme videre til mellemrunden og vil normalt blive taberdømt efterfølgende. 

'Force majeure holdkort'
Klubber som af tekniske (force majeure) årsager ikke har haft mulighed for at udfylde holdkortet elektronisk, skal udfylde dette på et fortrykt papir-holdkort, som kan rekvireres ved dommerbordet. Det på papir udfyldte holdkort skal være udfyldt inden kampstart og afleveres til dommerbordet. Det på papir udfyldte holdkort indsendes af stævnearrangøren 1. hverdag efter kampen til DBU Sjælland. DBU Sjælland vil herefter kunne genåbne holdkortet i en kortere periode, således at holdkortet vil kunne udfyldes elektronisk 

Vær opmærksom på, at denne nyhed kun er vejledende. Det er den til enhver tid gældende tekst i DBU Sjællands reglementer, regulativer, cirkulærer og love, der vil være afgørende for fortolkningen af reglerne. Du finder holdkortregulativet for indefodbold og futsal herunder: 

Klik her for DBU Sjællands holdkortregulativ for indefodbold og futsal

Sådan udfylder du holdkortet
At udfylde holdkortet før kampen er et nødvendigt onde, så derfor skal opgaven ikke tage længere tid end højst nødvendigt. Her kan du få en lynguide til, hvordan du udfylder holdkortet hurtigst muligt. 

Holdkortet kan udfyldes via "Mit DBU" på hjemmesiden og via DBU's fodbold app. Hvis du benytter "Mit DBU", så kan holdkortet udfyldes lige så snart det endelige turneringsprogram er frigivet fra DBU Sjælland. 

I sæsonens første kamp skal du søge spillerne frem og tilføje dem, men allerede fra anden kamp spørger systemet dig, om du bare vil hente samme spillere som sidst.

Herefter laver du blot de formentlig få justeringer, der er forskellige fra sidst, og så er holdkortet udfyldt. Klar til kamp!

Få en påmindelse af din telefon
Hvis du udfyldte holdkortet til holdets seneste kamp, får du 24 timer før næste kamp en notifikation på din smartphone, der minder dig om at udfylde holdkortet. Igen halvanden time før kampstart får du en ny påmindelse.

Ønsker du ikke denne påmindelse, kan du slå den fra i Indstillinger > Beskedcenter.

Det er også muligt selv at flytte rundt på app-værktøjerne i DBU's Fodbold-app, så du kan med et par klik flytte holdkortværktøjet om på forsiden, så du lynhurtigt kan finde det næste gang.

Du klikker blot på menupunktet "Min forside" og så kan du selv bestemme layoutet på din Fodbold-app - og for eksempel at placere en genvej til holdkortet på din forside:

Læs mere

DBU Sjællands holdkortregulativ - indefodbold og futsal


Sådan udfylder du elektronisk holdkort

I efteråret 2017 blev reglerne for udfyldelse af holdkort strammet for alle udendørs rækker. Stramningerne af reglerne for udefyldelse af holdkort i indefodbold og futsal er en konsekvens af dette.  

Nyhed 30.6.2017: Manglende holdkort medfører tabt kamp

Log ind