Frivillige der gør en forskel - Sjællandsk Fodbold 3/17

Så er seneste udgivelse af magasinet ”Sjællandsk Fodbold” officielt på gaden, denne gang er temaet - Frivillige der gør en forskel


Gode billeder, gode historier, gode idéer, gode erfaringer og god inspiration. Det nye Sjællandsk Fodbold har det hele.

Med en kombination af artikler og billeder fra det sjællandske fodboldlandskab, er seneste udgave af Sjællandsk Fodbold endnu et vidnesbyrd om, at der sker enormt mange positive ting rundt omkring i klubberne, og hos de mennesker der står bag. Denne gang under temaet, "Frivillige der gør en forskel". 

Vi lover masser af inspiration og nogle lidt anderledes fortællinger, end man normalvis støder på i andre fodboldmedier.

"Det var jo breaking på forsiden af BT"
Læs historierne bag citater som, ”Det var jo breaking på forsiden af BT”, ”så vi må bare sige tusind tak til Struds!”, ”og så blev jeg ellers kastet for løverne i den grad” og ”vores ambition er gode minder”.

Læs derudover om holdet, der samlede ind til en modstander der brækkede armen, hvad din klub skal være opmærksom på når det kommer til SKAT, hvordan man ansætter i en forening, pige-kvinde trænerdagen, frivillighedsuge 39 og meget mere.

Vi har igen været rundt på Sjælland for at finde de gode historier. Kameraet og blokken har blandt andet været på besøg i BSF, Vordingborg IF, Jyllinge FC, Lyngby BK og IF Frem Bjæverskov.

Så for at gøre en lang historie kort: Velkommen til et Sjællandsk Fodbold fyldt med ideer, inspiration og positive vibrationer på samtlige 35 sider.         

Har du et godt tip?
Sjællandsk Fodbold leder altid efter gode historier. Kravet er dog, at historierne skal kunne inspirere andre klubber til at tænke nyt og anderledes.

Det kan være, at I via et socialt projekt er blevet bedre til at holde på medlemmerne. Det kan også være, at I med en ny organisation har styrket ledelsen af klubben. Eller måske har I via en satsning på ungdomsfodbolden fået flere og gladere teenagere i klubben? 

Har du et godt tip kan du altid kontakte redaktør Peter Vest Hansen på 46 34 07 35 eller på maildressen peve@dbusjaelland.dk

Abonner på Sjællandsk Fodbold
Er du ikke allerede abonnent, kan du lynhurtigt blive det. Det koster kun 100 kr. for 4 numre. 

Kom igang med at få Sjællands vigtigste magasin for breddefodbolden

Log ind