Jyske 3-bold rykkede indenfor i Næstved IF

Næstved IF handlede hurtigt og fik flyttet årets sidste Jyske 3-bold stævne indenfor, da det stod klart at klubbens anlæg ikke kunne benyttes.


Det er altid med en vis kilden i maven, at man får mere end 800 fodboldspillere på besøg i sin fodboldklub. Kombinerer man dette med, at det anlæg hvor de mange besøgende skal indfinde sig, lukkes ned grundet vand på banerne, så kan panikken hurtigt brede sig.

Frivillige kræfter stod sammen
I Næstved IF viste de frivillige sig dog fra deres allerbedste side og fik lynhurtigt sat en plan B i værk, der betød at Jyske 3-bold stævnet rykkede fra de regnvåde baner, ind på de overdækkede baner i Harboe Hallen, så de mange små fodboldspillere kunne få lov at give sig i kast med en, indtil videre, allersidste omgang af Jyske 3-bold.

Glade børn gør forskellen
At afholde et stævne som Jyske 3-bold i hvad der umiddelbart kan virke som en lidt kedelig og indelukket hal, langt fra solens stråler, var dog på ingen måde noget der kunne tage humøret fra de glade unger. Tværtimod var der fantastisk stemning på dagen, og de mange børn holdt humøret højt hele dagen igennem.

Historiens sidste Jyske 3-bold
Årets sidste Jyske 3-bold, bliver samtidig, for nu, den sidste udgave af Jyske 3-bold i denne omgang. Aftalen med Jyske Bank udløber ved årsskiftet, og der arbejdes pt. på at finde en løsning på, om konceptet skal forsætte og hvis det skal, i hvilket format, og om der skal findes en partner.

Lige så snart at der er noget nyt i denne henseende, vil det blive meldt ud via hjemmesiden.  

Se billeder fra dagen
På vores Facebook side, DBU Sjælland har vi samlet lidt billeder fra dagen.


Log ind