nyt magasin om frivillige

Nyt gratis magasin giver indsigt i de gode historier, idéer og inspiration, der kan være med til at styrke frivilligheden i sjællandske fodboldklubber.Her har du magasinet "Styrk frivilligheden i din klub" Magasinet indeholder personlige beretninger fra frivillige til frivillige - syv frivillige giver deres inspirationshistorier videre til jer læsere.  

Magasinet er til dig, som overvejer at blive frivillig – vi håber, det vil inspirere dig. Magasinet er også til dig, som allerede er frivillig, men gerne vil vide mere om, hvorfor og hvor andre er frivillige. Og magasinet er selvfølgelig til dig, som er nysgerrig på inspiration til rekruttering af flere frivillige til din klub.

7 gode historier 
Vi har samlet forskellige historier fra de sjællandske fodboldklubber. Historierne viser variationen og mangfoldigheden inden for det frivillige arbejde. Ligesom historierne viser de mange muligheder, man har som frivillig for at engagere sig i sit lokalområde og gøre en mærkbar forskel for andre.

Magasinet giver også et indblik i den netop afholdte FrivilligUge 39, her får du som læser et overblik over hvilke aktiviteter denne første succesfulde afholde bød på.    

Læs magasinet her

Rigtig god læsning… 


Log ind