Tak – Fordi du gør en forskel

Indstil en frivillig til DBU Sjællands emblem ”Æresemblemet”, og tak en frivillig der gør en forskel for din klub


At frivillige er fundamentet i enhver forening er der ingen tvivl om. Som Ole Jacobsen, formand i DBU Sjælland, udtalte i forbindelse med den nylig overståede Frivillighedsuge 39:

”Gennem mit hverv, som formand i DBU Sjælland, møder jeg rigtig mange frivillige. Og jeg oplever gang på gang, hvordan det er de frivillige ildsjæle der får det hele til at hænge sammen, dem som driver og udvikler fodbolden på Sjælland.”

Derfor gør DBU Sjælland, sammen med vores medlemsklubber, en indsats for at takke de frivillige, der er så altafgørende for de mere end 480 Sjællandske fodboldklubber der er medlem af DBU Sjælland.

Æresemblemet
En måde at takke de frivillige på er at indstille dem til Æresemblemet, der bliver tildelt frivillige der har gjort sig særligt fortjent ved deres virke i en fodboldklub.

Æresemblemet er en anerkendelse af en ekstraordinær indsats og kræver som minimum 15 års frivilligt virke i en fodboldklub, til gavn for både klub og den sjællandske fodbold.

DBU Sjællands æresemblem er en af de største anerkendelser, man kan modtage under DBU Sjælland. 

Indstil til Æresemblemet
Ønsker man at indstille til Æresemblemet, skal man sende en mail til DBU Sjælland på info@dbusjaelland.dk

I indstillingen skal det fremgå hvorfor og hvordan personen har gjort sig særligt fortjent. Derudover er det et krav, at der medfølger en korrekt og fuldstændig optegnelse over vedkommendes indsats i klubben, med anført tidsrum og åremål.

Derudover skal den indstilledes fødselsdato ligeledes fremgå.

Spørgsmål
Har man spørgsmål til at indstille, eller andre priser under DBU Sjælland, så er man velkommen til at kontakte:

DBU Sjælland på info@dbusjaelland.dk eller på tlf: 4632 3366. 


Log ind