Få inspiration til træningsbanen

DBU Sjælland tilbyder en lang række muligheder, hvor du kan få inspiration til træningsbanen i din egen klub.

Efter sæsonstart har de fleste klubber oplevet en vis udskiftning i trænergruppen. Nogle trænere er helt nye og andre har måske aldrig prøvet at træne et hold i den pågældende aldersgruppe. Fælles for dem alle er formentlig, at der ikke har været tid eller lejlighed til at deltage på et trænerkursus. 

Uanset din klubs situation så er der hjælp at hente hos DBU Sjælland. 

Inspirationstræning (U6 til U19)
Har børne- og ungdomstrænerne i jeres klub brug for nye idéer til deres træninger? Så kan klubben få besøg af en DBU-instruktør, der viser jeres trænere eksempler på øvelser samt motiverer til træneruddannelse.

DBU’s instruktører vil forevise eksempler på træninger på banen for jeres trænere – både de nye og de erfarne. Formålet er, at trænerne får inspiration til deres hold, og at de bliver motiveret til at tage en træneruddannelse.

Inspirationstræningerne vil både have pædagogisk og fodboldfagligt indhold. 

Pris
1000,- kroner. 

Læs mere 
 
Lej en instruktør "Børn & Bevægelse" for de 2-4 årige
Har en gruppe frivillige startet et hold op for de yngste børnespillere i jeres klub? Så kan I få besøg af en instruktør med speciale i DBU konceptet "Børn & Bevægelse - motorik, leg og læring" for 2-4 årige drenge og piger. 

Instruktøren vil indføre jer øvelser og lege, der kan skabe smil og udvikling hos de mindste boldspillere. Samtidig kan instruktøren dele ud af sin erfaring med at undervise helt små børn med lege og øvelser, der er tilpasset børnenes motoriske alder.  

Pris
400,- kroner i timen plus kørsel. 

Der er gode muligheder for fleksible løsninger tilpasset netop jeres behov. Kontakt Lene Rydal Jørgensen på lery@dbusjaelland.dk eller 4634 07

Læs mere om "Bold & Bevægelse"

Fantastisk fodboldstart for piger
Vil I gerne have flere piger i klubben? Så kan vi hjælpe jer med en fantastisk fodboldstart for piger. Dette helt nye koncept tilbydes i begrænset antal, men der er fortsat enkelte ledige afviklinger hos DBU Sjælland. 

Hvordan startes nye fodboldhold op i klubben? Det er der mange svar på og mange klubber har gode erfaringer med forskellige procedurer. Men er det ikke afprøvet før, så kan det virke som en stor opgave, både at skulle hverves spillere, planlægge og gennemføre de første træninger for de nye spillere alt imens nye ressourcepersoner bland forældre skal spottes og oplæres, så de kan føre holdet videre.  

Pris
Et begrænset antal forløb tilbydes til en reduceret pris på 2000,- kroner i 2018 og 2018.   

Læs mere om Fantastisk Fodboldstart for piger

Læs mere

DBU's træneruddannelser

Log ind