Læs magasinet Sjællandsk Fodbold digitalt

Magasinet Sjællandsk Fodbold har tilbragt vinterpausen i træningslejr og er kommet toptrimmet ud til forårssæsonens start i helt nyt design og sprængfyldt med gode historier lige til at læse på din mobil, tablet eller pc.

Vi har gennem den lange og kolde vinter glædet os til at præstere et helt nyt magasin med masser af gode fortællinger fra Sjællandsk fodbold.  

I den alvorlige ende kan du læse om Brøndbyernes IF, der pludselig befandt sig i en meget alvorlig sag, da det viste sig, at en 21-årig ungdomstræner i klubben lykkedes med at lokke både piger og drenge til at sende ham nøgenbilleder og videoer. I artiklen kan du læse, hvordan klubben håndterede sagen i forhold til politi, presse og ikke mindst de bekymrede forældre til klubbens spillere.   

Det kan også ske i Jeres klub!

Du kan også læse om Thomas Elmar, der både mødte fattigdom, glæde og håb, da han rejste til Afrika for at hjælpe med at oplære lokale trænere på et akademi i Uganda. Og savner du lidt inspiration til den kage, som du har lovet at bage til weekendens kamp, så kan du få inspiration til chokoladekage og muffins i vores nye serie 'Kagekonens fodboldbageri'. Her vil Helle Rimmer, kendt fra DR's "Den store bagdyst", dele nogle af hendes lækre og hurtige opskrifter på bagværk. 

Træneren der tog til Afrika

Du kan også læse om en ny undersøgelse fra Center for Ungdomsstudier der viser, at piger i høj grad fravælger idrætten - herunder fodbolden - fordi de gerne vil præstere bedst muligt på deres uddannelse. Men faktisk kan fodboldklubben, ifølge CUR, gøre mange ting for at hjælpe pigerne med at tilvælge fodbolden - og det 'mentale frikvarter' som sporten tilbyder i et præstationsmiljø. 

Når ambitioner spænder ben

Du kan også møde Freja Sørensen Abildå, der i tre år balancerede fodbold på højeste ungdomsniveau med lektier og undervisning på gymnasiet. Hun fortæller om, hvor svært det var at acceptere, at man ikke altid kunne være den bedste alle steder. Samtidig giver Brøndby Gymnasium, der er Team Danmark Uddannelsespartner, gode råd til, hvordan man kan bidrage til at lette presset på pigerne. 

Det var svært at acceptere, at man ikke kunne være den bedste alle steder

Du kan også møde EM-sølvvinder Stine Larsen, der studerer til civilingeniør mens hun sammen med resten af Brøndbys 3F Ligahold kæmper for at genvinde DM-guldet.       

Stine Larsen: Elitespiller og akademiker

Læs mere

Relancering af Sjællandsk Fodbold  

Log ind