Ny klubrådgiver

Julie Jensen er ny klubrådgiver hos DBU Sjælland, hvor hun skal understøtte og hjælpe klubberne med udviklingsforløb.


Julie Jensen (41) startede 3. april som ny klubrådgiver hos DBU Sjælland. Hun er bosat i Vig og kommer til stillingen med foreningskompetencer opbygget gennem mange års ansættelse og frivilligt virke i foreningsverdenen.  

"Jeg har et kæmpe foreningshjerte og er meget interesseret i foreningsudvikling. Derfor glæder jeg mig til dialogen og samarbejdet med klubberne, hvor jeg tror på, at jeg kan bringe min erfaring fra foreningslivet i spil til gavn for fodbolden, uanset om det handler om at få bedre styr på klubdriften eller det handler om at styrke eller videreudvikle de mange gode eksisterende tiltag", siger Julie Jensen.  
  
De seneste 11 år har Julie været beskæftiget med golf - heraf de seneste seks år hos Odsherred Golfklub, hvor hun har arbejdet med foreningsudvikling, kommunikation og administration. Julie Jensen er desuden uddannet merkonom i Sportsmanagement hos CPH Business

Fra dart til fjerkræ
Interessen for idræt har været der siden barnsben, hvor Julie blandt andet har dyrket svømning og fodbold. Som mor til to blev hun for et års tid siden engageret som frivillig i Nykøbing IF's ungdomsudvalg, hvor hun blandt andet har arbejdet med integration.   

Interessen for foreningsudvikling er også blevet næret i hendes frivillige virke i Odsherred Dart, som hun selv var med til at stifte, ligesom hun også er aktiv i flere fjerkræforeninger.   

Vi byder Julie velkommen, og vi håber, at I vil tage godt imod hende ude i klubberne. 

Sæt skub i udviklingen
Vil I gerne have besøg af Julie eller en af de andre klubrådgivere? Herunder kan du læse om de klubudviklingsforløb, som klubrådgiverne tilbyder:  

Læs mere om klubudvikling

Fakta
Julie Jensen overtager ansvaret for område 3 og 4, som dækker over klubber i de følgende kommuner.  

Område 3: Brøndby, Glostrup, Høje Tåstrup, Albertslund, Hvidovre, Vallensbæk, Ishøj, Roskilde, Lejre, Greve, Solrød og Rødovre.   
 
  
Område 4: Odsherred, Kalundborg og Holbæk

Kontakt:
Julie Jensen kan kontaktes på juje@dbusjaelland.dk eller 5196 4333.

Log ind