Futsal 2018/2019 - Tilmeldingen er åben

Tilmeldingen er åben, så det er bare med at få meldt sig til. Der er turneringer i alle aldersgrupper fra U8 – Senior. Husk at det er muligt at deltage både i Futsalturneringen, Indefodboldturneringen og Vinterbold


Gør lige som mere end 1000 andre hold sidste år - bind indendørsskoene, og find indendørstøjet frem, når DBU Sjælland blænder op for den nye indendørssæson.

De senere år har specielt Futsal været på vej frem, og flere klubber og hold får øjnene op for den mere og mere populære sport. 

Tilmeld jeres hold allerede nu
Tilmeldingen til årets Futsalturnering er allerede åben og du kan derfor allerede nu gå i KlubOffice og få tilmeldt jeres hold.

Alle hold er sikret 3 stævner*, fordelt imellem 2 indledende runder, hvor man spiller imod de andre hold i puljen, og en kvalifikationsrunde sammensat af hold på baggrund af deres resultater i de indledende runder.

Går man videre fra kvalifikationsrunden kvalificerer man sig til årets indendørs sjællandsmesterskaber kendt som DBU Sjælland Finals.

Både/og i stedet for enten/eller
Som foregående år forsøger vi i planlægningen af Futsalturneringen, og de individuelle stævner/runder, at tage højde for hold, der ønsker både og deltage i Vinterbold og Futsalturneringen. Det er således muligt at udfolde talentet både indendørs og udendørs, og bruge de to turneringer til at supplere hinanden henover vinteren.

Faktisk er det muligt at deltage i alle 3 vintertilbud, Futsalturnering, Vinterbold og Indefodboldturneringen, hvis man skulle ønske det.

Hvad er futsal?
Futsal er indendørs fodbold, men det adskiller sig på vigtige punkter fra det klassiske indendørs fodbold, som mange kender. I Futsal spiller man, i modsætning til almindelig indendørs fodbold, med en mindre bold. 

Bolden vejer det samme som en normal bold, men har en blødere inderbold, hvilket gør, at bolden ikke hopper så meget og derfor er nemmere at kontrollere. 

Samtidig er der ingen bander, så når bolden er ude af spil, skal der foretages et indspark ved igangsætningen. Yderlige spilles der med en målmand, der må bruge hænderne inde i straffesparksfeltet. 

Futsal spilles på en bane på størrelse med en håndboldbane, ligesom målene også er de almindelige håndboldmål og hvert hold har en målmand og fire markspillere på banen af gangen.

Find flere praktiske oplysninger her

DBU Sjælland Finals 2019 – Det bliver ikke større på Sjælland! 
Finalerne for ungdom og senior samles også i år ved et brag af et finalestævne i Roskildehallerne 2. - 3. marts, hvor årets Sjællandsmestre skal kåres. Med valget har vi forsøgt at undgå sammenfald med vinterferie og lignende. Udover medalje og pokal vil sjællandsmestrene også modtage en t-shirt som bevis på deres sjællandsmesterskab. 

Læs om sidste års finalestævne her 

Kan vi være med? 
Se oversigten over årets række-udbud,  samt hvilke niveauer der udbydes i de enkelte årgange 

Kampleder/døm-selv kampe
Ved Futsal for U11 og yngre er det førstnævnte hold (hjemmeholdet), der skal stille med en kampleder.


Holdtilmeldingsfrister
Holdtilmelding skal som altid foretages via din klubs adgang til KlubOffice. Holdtilmeldingen er åben fra den 30. august 2018 til og med den 1. oktober 2018. 


Ved spørgsmål kontakt
Futsal U12 og yngre - Bente Zangenberg på 4634 0730 eller beza@dbusjaelland.dk 
Futsal U13 og ældre Thomas Rasmussen på 4634 0736 eller tler@dbusjaelland.dk

*Medmindre holdet udebliver fra en af de indledende runder 


Log ind