Forårsturneringen 2019 - Tilmeldingen er åben

Fra d. 10 december 2018 til og med den 25. februar 2019, er der åbent for tilmelding til forårets turneringer - Få al den vigtige viden om forårets turneringer her


Forårsturneringen nærmer sig så småt, og tilmeldingen er allerede åben. 

Bliv her klogere på de nye tilbud der i år flankerer DBU Sjællands i forvejen store turneringskatalog, Sydbank Pokalen, samt hvordan det nu er med nytilmelding eller ej, samt meget mere. 

Nytilmeding eller ej 
Alle hold der gennemførte efterårssæsonen 2018 er automatisk overført til forårsturneringen 2019, og der er således tales om en automatisk overførsel. 

Ønsker man til gengæld at nytilmelde et hold er der mulighed for det, til de rækker der har åben tilmelding.

Tilmeldingen er allerede åben, og til og med d. 25 februar 2019 er det altså muligt at tilmelde hold. 

Få den komplette oversigt over vigtige datoer her

Trækning af hold
Ligeledes er der mulighed for at trække hold, hvis dette er nødvendigt. Inden man trækker holdet vil vi dog opfordre til at man kontakter Søren Hørslev Nordtorp på sohn@dbusjaelland.dk eller 4634 0745 da han vil kunne guide i forhold til et evt. alternativt tilbud som holdet vil kunne deltage i. 

Trækninger fra de laveste rækker foregår via KlubOffice. Ønsker an at trække hold fra rækker højere oppe, skal man kontakte info@dbusjaelland.dk

Kampredigering samt særlige ønsker 
Allerede nu har man mulighed for at komme med særlige ønsker om spilletidspunkter, en mulighed som klubben har så længe tilmeldingsfristen er åben. 

Ønsker man at redigere i kampprogrammet, vil dette være muligt fra d. 8. marts 2019 til og med d. 12 marts 2019, i KlubOffice, hvor det midlertidige kampprogram vil være og finde. 

Læs mere her

Det endelige program vil være tilgængelig mandag d. 18 marts 2019

M+50 turnering hos DBU Sjælland 
DBU Sjælland byder på et vaskeægte comeback når vi i år kan tilbyde en M+50 række, både i 8:8 og 11:11. Vi har allerede tilmeldinger fra en del hold, men der er altid plads til flere, så vi håber at se en masse M+50 hold tilbage i DBU Sjællands turneringer. 

Ligeledes er her de samme datoer gældende samt at al tilmelding er via KlubOffice. 

Skulle man dog have spørgsmål eller brug for hjælp så er man mere end velkommen til at kontakte Lars Nielsen på larn@dbusjaelland.dk. 

Sydbankpokalen - Drømmen lever
Hvad end man "bare" gerne vil prøve at spille en kamp på nationalarenaens græs eller tage smutvejen til europæiske kampe, så er Sydbank pokalen leveringsdygtig. 

Det kan også være at mindre kan gøre det, og så er Sydbank Pokalen bare alletiders mulighed for at møde nogle nye modstandere og prøve sig selv af imod hold fra højere rækker. 

Tilmeldingen er åben og lukker d. 18 marts 2019. 

DBU Sjællands U21 turnering 
Tilmeldingen er ligeledes åben idag, og til og med d. 26 februar 2019 kan der tilmeldes hold på A eller B-niveau i DBU's U21 turnering for spillere født i 1997 og yngre. Der vil være slutspil i rækkerne. 

- Man bør foretage en grundig vurdering af, hvilket niveau ens hold har, så man er sikker på, at spillerne får en god oplevelse ved at deltage i turneringen, siger turneringsadministrator Thomas Lesly Rasmussen fra DBU Sjælland. 

Ved tvivl om holdets niveau kan man eventuelt kontakte Thomas Lesly Rasmussen på 4634 0736 eller tler@dbusjaelland.dk    

I turneringen kan der både deltage klubber og fælleshold. I begge tilfælde dog kun med ét hold fra hver. Fælleshold er hold, hvor to eller flere klubber går sammen om at stille fælles hold indenfor denne turnering. Turneringen afvikles lokalt vest og øst for Storebælt. I A-finalen mødes det bedste hold fra øst og vest. B-finalen afvikles lokalt.

Børne-events
Igen i år er der masser af børne-events og i år udvider vi endda porteføljen af tilbud med et nyt event, Bakken Cup. 

Tilmeldingen til alle events er åbne.

Der vil i løbet af den næste tid komme mere information om de mange events. 

Nedenfor kan du se datoerne.  

Bakkens Fodbold Festival 2019: 25. og 26. maj 2019, målgruppe: U8-U14 (piger og drenge) - senest tilmelding d. 30. april 2019

Bakken Cup: 25. maj 2019, målgruppe: U13-U14 (piger og drenge) - senest tilmelding d. 30 april 2019

Sommerland Sjælland Pige Cup 2019: 1. juni 2019, målgruppe: U7-U16 (piger) - senest tilmelding d. 6. maj 2019

Sommerland Sjælland Drenge Cup 2019: 15. og 16. juni 2019, målgruppe: U5-U11 (drenge) - senest tilmelding d. 20 maj 2019
 

DBU Sjællands 3- og 5-mandsstævner i foråret 2019
Datoerne er fastsat for forårets udgave af DBU Sjællands børnestævner. 
 
Læs alt om DBU Sjællands 3- og 5-mandsstævner for foråret 2019

Log ind