Thomas Larsen fra Næstved IF er Årets Leder 2018

At kalde Thomas Larsen for en blæksprutte er en underdrivelse, for en blæksprutte har slet ikke nok arme til at dække det som Thomas gør for sin klub.


Thomas Larsen har i mere end 16 år begået sig i en bred vifte af centrale hverv i Næstved IF, både på holdniveau men også på klubniveau.

Thomas har bestredet hverv som, holdleder, bestyrelsesmedlem, IT-ansvarlig, KlubOffice-ansvarlig og utallige andre helt centrale hverv. I dag er Thomas stadig holdleder, foruden at være en del af administrationsudvalget, medieudvalget og kontorvagt blot for at nævne nogle få.

Stiller altid op
Derudover er Thomas, som Næstved IF beskriver det, en der stiller op for klubben, når klubben har brug for hjælp, måske det tungest vejende argument for hvorfor Thomas Larsen i år har modtaget prisen som årets fodboldleder i Danmark.

På trods af 16 års virke i klubben, og berøring med et utal af mennesker, er det umuligt at finde en eller flere personer i Næstved IF, der kan finde noget negativt at sige om Thomas. Han er med andre ord vellidt af alle.

Thomas Larsen er en fodboldleder, der på alle mulige måder er et eksempel til forfølgelse og som altid er klar til at hjælpe sin klub.

Se en video fra prisoverrækkelsen på Facebook

En del af noget større
Thomas Larsen er med sin kåring til årets fodboldleder 2018 på Sjælland, trådt ind i en større konkurrence hvor han i første omgang er gået videre til feltet om at blive kåret til årets fodboldleder 2018 i Danmark.


Hvad skal der til?
Læs mere om hvad der skal til for at blive kåret til Årets Fodboldleder på Sjælland 2018


Log ind