Hvem bliver sjællandsmester i indendørs fodbold og Futsal 2018?

Final Indoor 2018 løber af stablen i weekenden 3.-4. marts, igen i år i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena. Så kom og oplev det bedste indefodbold DBU Sjælland kan byde på!


Neymar, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og mange flere topnavne har mere end deres stjernestatus til fælles. De har nemlig alle sammen, som unge, gjort sig i indendørs fodbold herunder Futsal.

I weekenden 3.-4. marts samles mere end 70 hold i Roskilde Bauhaus Arena om den særlige disciplin indendørs fodbold herunder Futsal, og ligesom for Neymar, Messi og Ronaldo er det med fodboldglæde, intensitet og gode detaljer i vente.

Bolden er i gang hele dagen
Med mere end 320 kampe fordelt over 2 dage, er der godt gang i de 4 haller der til sammen udgør rammerne for Final Indoor 2018.

Om lørdagen sparkes de første kampe i gang kl. 8.30 og dagens sidste kampe sættes i gang kl. 19.48.

Om søndagen sparkes de første kampe i gang kl. 8.30 og dagens sidste kampe sættes i gang kl. 19.30.

Så der er rigelig mulighed for at få set en masse indefodbold, hvad end det er indefodbold på håndboldsmål eller Futsal, og der vil helt sikkert være godt gang i den, i alle hallerne begge dage.

I år er de yngste deltagere U13, både i pige- og drengerækkerne og i den modsatte ende af aldersspektret er Final Indoors ældste deltagere kvinde- og herresenior.

Foruden kampene er der også medaljeoverækkelser hele dagen, så der er al mulig god grund til at kigge forbi Final Indoor 2018.

Vejen til sjællandsmesterskabet
For alle deltagerne til Final Indoor 2018 er det i sidste ende et sjællandskmesterskab der står på spil. Men alene vejen til Final Indoor 2018 og en chance for at kalde sig sjællandsmester har været lang. For alle hold gælder det at de har skulle kæmpe sig vej igennem diverse indledende runder og for de fleste også mellemrunder, for nu at være med til Final Indoor 2018.

Hent det fulde kampprogram her

Husk lige hastagget
Igen i år vil vi opfordre alle til at dele jeres spændende oplevelser med DBU Sjælland på de sociale medier. Og når I gør det, så husk at anvende hashtaggene ‪#‎dbusjælland #finalindoor - så billederne bliver samlet både før, under og efter Final Indoor. 

Sidste år blev der taget mange fede billeder fra weekenden, som stadig kan findes på Instagram, og lad os igen i år få tilføjet endnu flere under hashtagget #finalindoor. 

På Facebook er I også velkomne til at tagge vores Facebook-side DBU Sjælland

Vi glæder os til et endnu et fantastisk stævne, og vi er slet ikke i tvivl om at der bliver gang i den.  


Log ind