Kan du skabe resultater i sjællandske fodboldklubber?

Brænder du for breddefodbolden og har du erfaring med foreningsudvikling? Er du anerkendende, initiativrig og udviklingsorienteret? Så har du nu muligheden for at blive klubrådgiver hos DBU Sjælland.

Ansøgningsfristen er mandag den 19. februar 2018 kl. 08.00

Om DBU Sjælland
DBU Sjælland er – som en af 6 danske lokalunioner i DBU-familien – fodboldklubbernes interesseorganisation på Sjælland. Unionen tæller ca. 370 medlemsklubber med ca. 90.000 aktive fodboldspillere og ledes af en politisk valgt bestyrelse. Opgaverne løftes af over 100 frivillige DBUS-ambassadører samt administrationen i Roskilde med 24 medarbejdere. Herfra udbydes al turnerings- og stævneaktivitet samt kursus- og dommervirksomhed og udviklingsinitiativer over for medlemsklubberne.

Om stillingen & opgaven
Stillingen er en fuldtids-konsulentstilling, hvor du arbejder hjemmefra og primært bruger din tid i klubbernes typiske aktivitetstimer, hvilket betyder, at du i klubbernes højsæson kan forvente at arbejde op til 3-4 hverdagsaftener eller weekenddage. Du bliver en del af et fagligt dygtigt og passioneret klubrådgiver-team, der består af i alt 3 klubrådgivere og 1 leder, som har løbende intern kontakt og mødes ved statusmøder på kontoret i Roskilde samt ved flere andre anledninger. Klubrådgiverne har hvert sit primære geografiske område og den ledige stilling er i udgangspunktet i det midt- og nordvestsjællandske område.

Idet jobbet udgår fra din private bopæl tildeles du nødvendigt IT-udstyr og modtager kørselsgodtgørelse efter statens takster. Stillingen ønskes besat senest pr. 1. april 2018, evt. tidligere.

Du vil som klubrådgiver primært have fokus på klubbernes ledelser, dvs. bestyrelse og andre centrale frivillige ledere. 

Opgaven består bl.a. i følgende:
 • Fungere som medlemsklubbernes kontaktperson til DBU Sjælland
 • Opsøgende dialog med medlemsklubber
 • Identificering af udviklingsbehov og gennemførsel af klubudviklingsforløb (for eksempel organisering, frivillighedsstrategi, værdi- og strategiarbejde)
 • Rådgivning af, sparring med, ad hoc-hjælp til og videndeling mellem klubberne
 • Facilitering af netværksmøder for klubformænd i lokale ’FormandsLounges’
 • Understøttelse af indsatsen i ’Bevæg Dig For Livet’
Om dig 
Der kan være flere indgange til jobbet. Du kan have erfaring som kommunal forenings- eller idrætskonsulent, udviklingskonsulent i en idrætsorganisation, opsøgende salgskonsulent eller noget helt fjerde. Kan du genkende dig selv i flere af nedenstående egenskaber eller kvalifikationer, så er du et oplagt emne som klubrådgiver:
 • Anerkendende, initiativrig og udviklingsorienteret
 • Selvdisciplin, målnæse, gå-på-mod 
 • Kendskab og evne til formidling af DBUS-produkter & -ydelser (fx turneringer, stævner, kurser m.v.) 
 • Forståelse for foreningers frivillige virkelighed og tilrettelægge indsatser derefter
 • Fagligt og personlig gearet til at drive processer i samspil med frivillige klubledere
 • Erfaring med foreningsudvikling, gerne fra fodboldklub eller idrætsforening (enten som foreningsleder eller som konsulent)
 • Erfaring med eller evne til at fungere i en politisk ledet organisation, hvor samspillet med bestyrelses- og udvalgsmedlemmer er en væsentlig faktor
 • Relevant uddannelse, for eksempel på bachelor- eller kandidatniveau
Hvis du desuden har rod i eller kendskab til fodboldklubberne i det midt- eller nordvestsjællandske område, er det en stor fordel. At du bor i – eller tæt på – det angivne område er også en fordel. 

Yderligere information 

Læs evt. mere om DBU Sjælland her eller om klubrådgivernes centrale ydelse klubudviklingsforløb her. Du er endvidere velkommen til at kontakte projektleder Metin Dincer på tlf. 46 34 07 43 eller mail dime@dbusjaelland.dk.

Ansøgning & rekrutteringsproces
Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du sende en motiveret ansøgning og dit CV (gerne samlet i én fil) pr. mail til job@dbusjaelland.dk med titlen ”Klubrådgiver”. En tilkendegivelse af lønforventning er ønskelig, men ikke et krav. Du bedes endvidere være indstillet på at henvise til tidligere referencer.

Ansøgningsfristen er mandag den 19. februar 2018 kl. 08.00. Send gerne din ansøgning tidligere, da vi læser ansøgninger løbende.

Hvis du udtages til samtale, skal du være indstillet på at komme til jobsamtale onsdag d. 21. februar i tidsrummet kl. 9.00-16.00. Arbejdsopstart forventes pr. 1. april 2018, evt. tidligere.

Log ind