Up to date? - Husk at opdatere i KlubOffice

Hjælp til selvhjælp - Husk at opdatere klubbens oplysninger i KlubOffice


Det tager kun 5 minutter , men det er fundamentalt i enhver fodboldklub. Opdatering af klubbens kontaktoplysninger bør være en prioritets-opgave i enhver fodboldklub. 

Hvem er formand? 
I samtlige af DBU Sjællands medlems-klubber er der indvalgt en formand, og langt de fleste medlemmer af klubben opdager det også hurtigt, når der er vagtskifte på formandsposten.

Men det er ikke altid at klubberne husker at få informeret DBU Sjælland ved at få opdateret oplysningerne i KlubOffice, og dermed går der en stor mængde information tabt. Information om stævner, turneringer, kurser og meget andet, der blot havner i den tidligere formands postkasse/indbakke.

Har I styr på Jeres oplysninger? 
Det kan være uoverskueligt at vide, hvor man skal starte med at få oplysningerne up-to-date, men nedenfor har vi lavet en lille tjekliste med de vigtigste oplysninger der skal være på plads.

Alle disse oplysninger kan opdateres i KlubOffice 

  • Klubinfo, her kan adresse osv. tilrettes (findes under "klubben" i KlubOffice)
  • Klubhverv/kontaktpersoner, her kan tilrettes hvem der er formand, postadresse, kasserer og kontaktpersoner for diverse hold (findes under "personer" - "andre personer" )
  • Træneroversigt, her kan tilrettes hvem der træner hvilket hold, samt følges op på om der er indhentet den lovpligtige børneattest (findes under "personer" - "trænere")
Det er meget vigtigt at ovenstående kontaktoplysninger er korrekt opdateret i KlubOffice, da det handler om central og vigtig information der ellers går tabt. 

Ligeledes skal man huske at få opdateret sine holdkontakter årligt, så den rigtige kontaktperson får den korrekte information omkring sit holds stævner, turnering og kampe. 

Brug for et kursus i KlubOffice?
Som nyt bestyrelsesmedlem eller formand, er et af dine vigtigste værktøjer KlubOffice. Derfor tilbyder DBU Sjælland selvfølgelig kurser, og her skal du blot kontakte Kirsten Christensen på kich@dbusjaelland.dk

Spørgsmål?
Har du spørgsmål til KlubOffice eller andre ting i forbindelse med opdatering af jeres oplysninger, så kontakt Brian Rasmussen på bras@dbusjaelland.dk eller 4634 0741

Log ind