MENU

Hvordan løser vi udfordringen med fiskeri på pigesiden? – Vi har brug for jeres input

DBU Sjælland inviterer alle klubber til et ’problemløsningsmøde’ med et helt konkret emne på dagsordenen - Fiskeri på pigesiden


Vi får flere og flere henvendelser fra vores klubber om at ’fiskeri af spillere', er et stort og voksende problem.

DBU Sjællands bestyrelse ser med alvor på problematikken, hvor det også på pigesiden er direkte hæmmende for udviklingen. 

DBU Sjælland inviterer derfor til ’problemløsningsmøde’, hvor i kan italesætte de udfordringer i ser og oplever, og sammen med DBU Sjælland iværksætte en proces, der skal ende ud i en række bredt accepterede anbefalinger og retningslinjer for et bedre samspil, og dermed ansvar, overfor udviklingen af sjællandsk fodbold.  

Dato: Onsdag d. 19. september kl. 17.00-20.00

Sted: DBU Sjælland, Himmelev Bygade 64A, 4000 Roskilde

DBU Sjælland vil til mødet være repræsenteret at 3 bestyrelsesmedlemmer, en række frivillige samt relevante medarbejdere fra administrationen.

Program for aftenen:

  • 17.00-17.30 - Ankomst, netværk og sandwich
  • 17.30-17.45 - Velkomst og introduktion v. bestyrelsesformand Jakob Koed
  • 17.45-19.15 - DBU Sjælland faciliterer en proces, hvor vi finder frem til udfordringerne, konkretiserer dem og udleder fælles løsninger
  • 19.15-19.45 - Præsentation af de forskellige løsningsforslag
  • 19.45-20.00 - Videre proces og tak for i aften

Hvem bør deltage på mødet? 
Hver klub har mulighed for at deltage med to personer til mødet. Én af disse personer skal have beslutningskompetence, fx et bestyrelsesmedlem, men den anden kan være en træner, pigeansvarlig eller lignende. 

Forplejning
DBU Sjælland er vært for mødet, hvor der serveres sandwich. Mødet starter kl. 17.30, men det er muligt at komme fra kl. 17 hvor der vil være tid til mad og netværk.


Af hensyn til forplejning, er tilmelding nødvendig til dette møde.

Tilmeld dig her

Tilmeldingsfristen er mandag d. 10 september


Log ind