MENU

Dommerkursus – kun for kvinder

Er du kvinde? Kan du fløjte? Kan du lide fodbold? Og tiltaler det dig at skulle lede en fodboldkamp på en neutral, diskret og myndig måde? Så bliv dommer!Tilmeld dig dommer grundkurset, og vær klar til at tørne ud på en helt ny plads på banen. Som DBU Dommer.Dommeren spiller en nøglerolle i afviklingen af en god fodboldkamp, og der er altid brug for nye dommere af begge køn. På landsplan er der under 100 aktive kvindelige dommere og under ti af dem dømmer fodbold hos DBU Sjælland, derfor er kvinderne desværre stadigvæk en minoritet i dommerfaget. 

Det skal et nyt grunddommerkursus – kun for kvinder – være med til at rette op på. Det handler ikke om at kønsopdele, men vores erfaring viser os, at fastholdelsen bliver styrket, når kursisterne kan følges ad, sparre med hinanden og få skabt et solidt netværk blandt andre dommere.

Tilmelding og pris
Så hvis du gerne vil udvikle dine lederegenskaber, få god motion og skattefrie lommepenge, så er det nu du skal tilmelde dig. 

Kurset indeholder både teori og praksis og afholdes over fire dage i weekenden 8. – 9. og 15. – 16. september hos Høje Tåstrup IF, Gadehavenegårdsvej 1, 2630 Taastrup og afsluttes med eksamen hos DBU Sjælland, Himmelev Bygade 64A, 4000 Roskilde 16. september. 
Prisen er 1990,- kroner og du tilmelder dig her 

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Peter Theis Marcussen på mail petm@dbusjaelland.dk eller på telefon 4634 0770.


Log ind