MENU

Sjællandsk Fodbold - Nu i en klub nær dig

Årets anden udgave af Sjællandsk Fodbold er på gaden, og der er dømt VM optakt, far og søn-tema, og masser af godt læsestof fra det sjællandske fodboldlandskab


Sjællandsk Fodbold er sendt rundt til de sjællandske fodboldklubber, og allerede idag skulle den nyeste udgave af DBU Sjællands magasin være at finde i en klub nær dig. 

Alle de gode historier
I Sjællandsk Fodbold 2, 2018, kan du læse et eksklusivt interview med den danske herre-landsholdstræner, Åge Hareide, om breddefodbolden og hans tanker om det vigtigste i træningen. 

Læs også om Mikkel Krogh Damsgaard, der som blot 17-årig har fået sit store gennembrud i Superligaen for FC Nordsjælland, og om hans rejse fra breddefodbold til Superliga på blot 5 år. 

Derudover har vi besøgt 4 sønner og deres fædre, og hørt deres historie om hvordan fodbold og familie går hånd i hånd. 

Fra det alvorlige til det "lette"
Vi bringer desuden en dybdegående historie om hvordan Roskilde KFUM håndterede det, da sorgen ramte deres klub, og 3 spillere mistede livet i en tragisk ulykke. 

Læs om Seriepokalen 2018, et af de unge dommertalenter og få inspiration til hvordan du kan forkæle holdet med hjemmebag. 

Alt sammen i en lækker indpakning med masser af fantastiske billeder fra det Sjællandske Fodboldlandskab. 

Læs med på nettet
Magasinet, samt tidligere udgaver af Sjællandsk Fodbold kan selvfølgelig også læses digitalt, på dette link

Tip os
Har du eller din klub en god historie der kan inspirere andre, så tøv endelig ikke med at tippe os på kommunikation@dbusjaelland.dk 

Rigtig god fornøjelse med magasinet
Log ind