Fodbold for de yngste - DBU Sjællands 3- og 5-mandsstævner

Banerne bliver grønnere, vejret bliver varmere og dagene bliver lysere. Visse ting hører bare foråret til. For os i fodboldens verden betyder det, at det er tid til at få spændt støvlerne på fødderne, fundet kamptrøjerne frem og komme ud på banerne


Endelig kan vi se enden på den mørke og kolde tid, hvor banernes grønne græsstrå er gemt væk under sne og slud, og solen kun sparsomt kigger forbi. 

Foråret nærmer sig med hastige skridt, og med det kommer DBU Sjællands 3- og 5-mandsstævner 2018, igen i år for U5 og op til U13.

Tilmeldingen er åben
I år har vi planlagt hele 5 stævner i rækken af 3- og 5-mandsstævner og tilmeldingen er allerede åben. 

Som altid foregår tilmeldingen via KlubOffice.

Læg mærke til at forårets sidste 3- og 5-mandsstævne, den 23. og 24. juni, er et medaljestævne, med medaljer til alle stævnets deltagere. 

På dette link kan du se en oversigt over samtlige datoer, samt tilmeldingsfrister for de enkelte stævner, ligesom du kan finde praktiske oplysninger. 

Velkendt stævneform
Som tidligere år spilles der som udgangspunkt i puljer med 5 hold, der mødes og spiller 4 kampe imod hinanden. Vi sigter imod at alle stævner starter kl. 10.00 den pågældende dag, men senere starttidspunkter kan forekomme. 

Priser:
3-mands stævne pr. hold: kr. 80.- 3-mands medaljestævne pr. hold: kr. 180.-


5-mands stævne pr. hold: kr. 100.- 5-mands medaljestævne pr. hold: kr. 200.-

Spørgsmål
Har I spørgsmål til enten tilmelding, stævneform eller andet så tøv endelig ikke med at kontakte Jesper Ran Pedersen på mail, jerp@dbusjaelland.dk eller på telefon 46340742
 

 

Log ind