KOM MED TIL SOMMERLAND SJÆLLAND PIGE CUP

Sjællands hyggeligste og største fodboldfest kun for piger. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen ud for den 9. juni 2018DBU Sjælland tilbyder et storstilet børne/ung event med dit hold i centrum– Sommerland Sjælland Pige Cup, og I kan blive et af de mange heldige hold som skal deltage i festen. Tilmeld Jer i klubOffice og tag første skridt mod fællesskabet.     

Om formiddagen spilles der 3-, 5- og 8-mands kampe på Nykøbings IF’s baner og efter stævnet får alle deltagerne adgangsbilletter til Sommerland Sjælland.

Hvorfor deltage i Sommerlan Sjælland Pige Cup

  • Heldags familie oplevelse -  det er måske et lidt rummeligt ord, men det er faktisk konkret nok. DBU Sjælland har nemlig skabt et event som kun er jeres univers, hvor alle rammerne er sat til en festlig og overskuelig dag. Alle er vindere, det handler om det sociale og ikke resultatet.

  • Mere end fodbold – Fodbold giver i sig selv mange oplevelser og følelsen af fællesskab, men for børn og unge spiller aktiviteter med vennerne en meget stor rolle. Det er vigtigt at vi har mere end bolden som fællesnævner. Dette event har rammen og aktiviteter som kan give JERES hold flere oplevelser sammen uden for banen. 

  • Forældreopbakning – Eventen skal ses som en god mulighed for at tilbringe dagen eller weekenden med overnatning med dit barn og resten af fodboldholdet, hvor både interessen for fodbold og det mere afslappede picnic sociale forhold kan styrkes med de andre forældre igennem dagen.


Gratis adgangsbilletter til Sommerland Sjælland

Adgangsbilletter til forlystelsesparken Sommerland Sjælland udleveres i DBU Sjællands telt på stævnepladsen. Antallet af adgangsbilletter for et 3-mands hold er 7 billetter (5 spillere + 2 træner), for et 5 mands hold er det 10 billetter (8 spillere + 2 træner). Antallet af adgangsbilletter for et 8 mands hold gælder, 8 spillere, 3 udskiftere og to træner. Der er medaljer til spillerne. 

Rabat på indgangsbilletter
På spillestedet kan forældre, søskende og andre købe billetter til Sommerland Sjælland til en pris af 140 kr. pr. person. Normalprisen ved indgangen til Sommerland Sjælland er 249 kr. pr. person (online bestilling 235,00) – husk derfor at købe billetter på spillestedet. 

Som noget nyt i 2018 vil der kun være mulighed for at betale med dankort og mobilepay, og IKKE kontanter.


Overnatning 
Ved Sommerland Sjælland Pige Cup har man som hold mulighed for at forlænge oplevelsen og det sociale med en overnatning. Dette kan potentielt give holdet og de mange forældre en masse gode oplevelser både socialt og fodboldmæssigt. 
Derfor er der mulighed for at tilkøbe en overnatning i Sommerland Sjælland, se mere om de forskellige muligheder på deres hjemmeside her.      

Tilmelding og pris
Tilmeldingen til stævnet åbnes den 3. december og lukker den 17. maj. NB.: Fyldte rækker vil løbende blive lukket ned, så hurtig tilmelding tilrådes.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Brian Rasmussen på mail bras@dbusjaelland.dk eller på telefon 4634 0741.
Log ind