Lockout/strejke/uvejr: Sådan flytter du kampen

Der er i den kommende tid risiko for lukkede baneanlæg/faciliteter i forbindelse med den mulige storkonflikt og samtidig vil vinteren ikke slippe sit tag. Her kan du læse, hvordan du kan flytte kampe i den kommende tid.

OPDATERET 24. APRIL: Nye datoer for mulig strejke eller lockout

I disse dage hænger der en risiko for storkonflikt i over landet, samtidig med at nedbør, frost og sne ikke helt har sluppet sit tag i den sjællandske muld. 

Hvis overenskomstforhandlingerne i den offentlige sektor bryder sammen, så kan strejke fra 6. maj eller lockout fra 12. maj påvirke klubbernes adgang til baneanlæg og faciliteter. Allerede nu er der sjællandske klubber, der har modtaget varsel om, at baneanlæg og klubfaciliteter kan blive lukket ned i forbindelse med den mulige storkonflikt.   

Skulle forhandlingerne bryde sammen, så opfordrer vi klubberne til at udvise en stor grad af fleksibilitet. 

Derfor har vi iværksat følgende proces i forbindelse med flytning af kampe i denne særlige situation. I forbindelse med de to følgende situationer kan en kamp flyttes:  

1) Banelukning på grund af vejret
2) Strejke/lockout 


Hvis man kan afvikle kampen, så gør man selvfølgelig det. Hvis f.eks. klubhus/omklædningsfaciliteter ikke er tilgængelige eller andre særlige forudsætninger gør sig gældende, så skal modstanderhold og kampens dommer(e) acceptere de særlige omstændigheder inden kampen, så de har mulighed for at tage deres forholdsregler.   

Hvis man ikke kan afvikle kampen, så skal følgende være overholdt for at flytte en kamp: 

Hverdagskampe
Kampændringer, som er aftalt med modstander, skal meddeles til DBU Sjælland 2 dage før kamptidspunktet inden klokken 12.00 på den pågældende dag. Eks. hvis kampen skal spilles fredag, så skal ændringen senest meddeles klokken 12.00 onsdag.  

Weekendkampe
Kampændringer til weekendens kampe, som er aftalt med modstander, skal senest være meddelt DBU Sjælland torsdag inden klokken 12.00. Dog kan kampe flyttes i et tidsinterval på +/- 2 timer uden modstanderholdets accept, men dette skal stadig accepteres af DBU Sjælland (af hensyn til dommerpåsætning og turneringsprogram).  
 
Ikke dommerpåsatte kampe
Såfremt man kan blive enige om en kampændring af en ikke-dommerpåsat kamp, så skal denne blot meddeles til DBU Sjælland.

Spørgsmål
Kan rettes mod Lars Nielsen på larn@dbusjaelland.dk eller på direkte tlf.nr. 4634 0734 (10.00 - 15.00 på hverdage).

Log ind