Relancering af Sjællandsk Fodbold

Vi relancerer magasinet Sjællandsk Fodbold med et nyt design, et større oplag og en bredere målgruppe. Find det i din klub allerede nu.

Vi relancerer magasinet Sjællandsk Fodbold. 

Først og fremmest har vi givet magasinet et designmæssigt løft og dernæst har vi mere end fordoblet oplagstallet fra 3500 til 8000 eksemplarer. Samtidig har vi sørget for at endnu flere magasiner lander direkte i jeres klubhus.  

Vi vil nemlig gerne nå ud til mange flere - både trænere, ledere, forældre, spillere, fodbolddommere og alle andre med interesse i fodbolden på Sjælland. 

Det gør vi for at inspirere endnu flere til at blive en del af fodbolden på Sjælland ved at fortælle om de mange gode initiativer, som finder sted hos jer, i de øvrige sjællandske fodboldklubber og i dansk fodbold generelt. 

Allerede nu bør du kunne finde det helt nye magasin i din klub.   

Modtag magasinet
Magasinet Sjællandsk Fodbolds væsentligste formål er fortsat at inspirere endnu flere til at blive en del af fodbolden. I magasinet vil du derfor finde indhold rettet mod dig, der gerne vil inspireres til at udvikle dig selv eller din klub - uanset om du er frivillig leder, træner, spiller, fodbolddommer, fodboldforælder eller blot har en interesse for fodbolden på Sjælland.      

Prisen for et årsabonnement i 2018 er 200 kroner. Bestilling foretages ved at rette henvendelse til beha@dbusjaelland.dk 

Tip 
Vi leder altid efter gode historier, så hvis I har en god historie, ris eller ros så skriv endelig til kommunikation@dbusjaelland.dk.

Du kan finde de ældre udgaver af magasinet online på: dbusjaelland.dk/sjaellandsk-fodbold 

Log ind